Trula Srbija
  • PA

A bre Melke ja ne tvrdim da Kosta nije pobio tu decu, ali je vrlo moguće da su na njega uticali faktori treće partije, možda u tandemu sa ocem, a možda i bez ikakvih indikacija. Pa jbt danas svako 10to dete biva groomovano po diskordima, vrlo je lako upasti u komunikaciju sa labilnim trinaestogodišnjacima i predstaviti se kao moralna podrška isprati im mozak psihički ih pripremiti obučiti i na kraju se čak i sastati sa njima izdrogirati ih ili odraditi to nekim modernijim metodama gde će prolaziti kroz masu ko kroz šećernu vunu bez trunke osećaja šta radi

• PA

Jebote Čarls Manson onih godina tolike ljude u par poteza hipnotisao da rade sve što im se kaže bez pogovora, a danas kao ne možeš da pristupiš nerazvijenom korteksu kao matičnoj ploči kompa i odradiš ctrl alt del sign out

• PA

Generalno pravilo je da kad je 1-2 ubistva to su plaćeni glumci, a kad je masakr to je MKULTRA/MKNAOMI sistem i višegodišnja priprema

• PA

Ćeraće oni to dok se oružje skroz ne zabrani, no worries

• Mali Mujo

Mi i onako imamo najgore zakone za oruzje u Evropi, ako nista drugo, Ribnikar primjer samo pokazuje koliko su zakoni nebitni za ovakve stvari

• celt

cekaj bre, tolko ste se zavukli u te teorije da americke primenjujete na srbiju?

• C
    banovan

Diskutabilna situacija u najmanju ruku, mali je savladao staticno pucanje u streljani, a posle lagani dodje u skolu pod ekstra adrenalinom izvede slozen zadatak da rokne pandura a posle ostale vrsnjake koje je ranije targetovao

• celt

niste normalni uglavu, jbg. pozz, sve najbolje.

• Јова

Celte imaš li šta da kažeš na temu neoliberalizma? :D Pusti ovo...

• јп

Trajfo malo se previše sinkretizuješ sa drugoamandmanistima (prvoamerima, republikancima prim. aut.) u tim analizama. Ta ideja da su masakri smišljeni (primarno) radi oduzimanja oružja mi ne pije vodu jer:

1) panduri u americi ionako mogu da ubiju koga hoće, kada hoće i kako hoće bez osetnih posledica. Stanje naoružanosti pojedinca ne pravi bitnu razliku jer državni aparat poseduje nepremostivo učinkovitiji arsenal, pa čak i da postoji volja i mogućnost za gradjanskim udruživanjem bili bi zgromljeni. O vojsci da ne pričamo
    2) Bogata istorija pokolja i masovnih ubistava apsolutno nije ništa do sada postigla u vidu nekog plodonosnog pritiska na tom polju. Drugoamandmanstvo je i dalje živo i zdravo, i deflektuju svaki masakr bez problena
    3) Ne postoji politički interes da se to izvrši jer je zaštita prava na medveđenje oružja i jedan od osnovnih asova u kampanjama crvenog člana njihove političke duopolije

Naposletku, ako bi postojao interes da se isceniraju takve stvari, mislim da bi se išlo na rezultate šireg zahvata i na dublju destabilizaciju od pukog razoružavanja

• k

medveđenje oružja

Kradem

• C
    banovan

der der celte, tek si prihvatio da i vacce imaju nus pojave, polako

• melkijades

Pre desetak godina klinac u Americi, naravno, upucao mislim petoro vršnjaka, 5 pucnjeva 5 hedšatova. Toliko.

• melkijades

Tako neka priča, može da se gugla ako baš mora.

• C
    banovan

I sta ces dobiti guglanjem, isti info kao i za ribnikar, medijski sadrzaj plasiran iz istog izvora lako proverljivo jelte

Iz ribnikara nikakvo svedocenje nismo videli, nikakve snimke nisu izbacene sve sto je izbaceno je na nivou policije i cao i sta raja drugo tReBa da ZNa

• C
    banovan

jbg neralno je da decko 13 dina ima psihofizicke mogucnosti za ovakve stvari bez obzira na trening koji sustinski nije bio dovoljan da se ovakva stvar odradi u praksi

Pri tome mali bio rendom streberko kosjaner

• јп

Caro ja znam da sam ja pušku držo samo na dast dvojci al cenim da fizički zahtevi za povlačenje oroza nisu baš preveliki

• C
    banovan

Ajde jebace za pocetak u streljanu na vazdusaru da se malo vidi kako to ide zajebano

• houltu9l

Ovi iz Novog Sada u sekti nekoj bili izgleda ali nije ni bitan motiv kad je nesto tako uzasno.