- PA
A bre Melke ja ne tvrdim da Kosta nije pobio tu decu, ali je vrlo moguće da su na njega uticali faktori treće partije, možda u tandemu sa ocem, a možda i bez ikakvih indikacija. Pa jbt danas svako 10to dete biva groomovano po diskordima, vrlo je lako upasti u komunikaciju sa labilnim trinaestogodišnjacima i predstaviti se kao moralna podrška isprati im mozak psihički ih pripremiti obučiti i na kraju se čak i sastati sa njima izdrogirati ih ili odraditi to nekim modernijim metodama gde će prolaziti kroz masu ko kroz šećernu vunu bez trunke osećaja šta radi
- PA
Jebote Čarls Manson onih godina tolike ljude u par poteza hipnotisao da rade sve što im se kaže bez pogovora, a danas kao ne možeš da pristupiš nerazvijenom korteksu kao matičnoj ploči kompa i odradiš ctrl alt del sign out
- PA
Generalno pravilo je da kad je 1-2 ubistva to su plaćeni glumci, a kad je masakr to je MKULTRA/MKNAOMI sistem i višegodišnja priprema
- PA
Ćeraće oni to dok se oružje skroz ne zabrani, no worries
- Cbanovan
Diskutabilna situacija u najmanju ruku, mali je savladao staticno pucanje u streljani, a posle lagani dodje u skolu pod ekstra adrenalinom izvede slozen zadatak da rokne pandura a posle ostale vrsnjake koje je ranije targetovao
- јп
Trajfo malo se previše sinkretizuješ sa drugoamandmanistima (prvoamerima, republikancima prim. aut.) u tim analizama. Ta ideja da su masakri smišljeni (primarno) radi oduzimanja oružja mi ne pije vodu jer:
1) panduri u americi ionako mogu da ubiju koga hoće, kada hoće i kako hoće bez osetnih posledica. Stanje naoružanosti pojedinca ne pravi bitnu razliku jer državni aparat poseduje nepremostivo učinkovitiji arsenal, pa čak i da postoji volja i mogućnost za gradjanskim udruživanjem bili bi zgromljeni. O vojsci da ne pričamo
2) Bogata istorija pokolja i masovnih ubistava apsolutno nije ništa do sada postigla u vidu nekog plodonosnog pritiska na tom polju. Drugoamandmanstvo je i dalje živo i zdravo, i deflektuju svaki masakr bez problena
3) Ne postoji politički interes da se to izvrši jer je zaštita prava na medveđenje oružja i jedan od osnovnih asova u kampanjama crvenog člana njihove političke duopolijeNaposletku, ako bi postojao interes da se isceniraju takve stvari, mislim da bi se išlo na rezultate šireg zahvata i na dublju destabilizaciju od pukog razoružavanja
- kmedveđenje oružja
Kradem
- Cbanovan
der der celte, tek si prihvatio da i vacce imaju nus pojave, polako
- Cbanovan
I sta ces dobiti guglanjem, isti info kao i za ribnikar, medijski sadrzaj plasiran iz istog izvora lako proverljivo jelte
Iz ribnikara nikakvo svedocenje nismo videli, nikakve snimke nisu izbacene sve sto je izbaceno je na nivou policije i cao i sta raja drugo tReBa da ZNa
- Cbanovan
jbg neralno je da decko 13 dina ima psihofizicke mogucnosti za ovakve stvari bez obzira na trening koji sustinski nije bio dovoljan da se ovakva stvar odradi u praksi
Pri tome mali bio rendom streberko kosjaner
- јп
Caro ja znam da sam ja pušku držo samo na dast dvojci al cenim da fizički zahtevi za povlačenje oroza nisu baš preveliki
- Cbanovan
Ajde jebace za pocetak u streljanu na vazdusaru da se malo vidi kako to ide zajebano
- S
trula indija > trula srbija
https://twitter.com/PureIronSingh/status/1649767292639621120