Trula Srbija

1. Znam par ljudi koju su završili medicinu i neće da odu u neku manju varošicu ili manji grad da budu lekari, nego samo u Beograd ili Novi Sad, i to mogućstvu ako može da se radi u nekim džigi-bau institucijama. Isto sam čuo priču za lika koji je medicinu završio sa visokim prosekom, a sedi kući i čeka da dobije posao lekara. U Berlinu isključivo. Ah, "F"isočanstvo.

То за докторе не треба да те чуди. У већини случајева су то људи који имају комплекс више вриједности. Већ на факултету видиш како дигну нос и нико није у њиховом рангу. Наравно има изузетака, али ријетко.

2. Bio sam ponudio posao kolegama sa faksa da dođu u Republiku Srpsku da rade, bio se angažovao da im sredim posao, potpuno iz dobre volje i bez ikakve koristi. Odbili me, još se zajebavali sa mnom: "Hahahaha, matori, ja da idem u Bosnu hahahaha". Nije mi jasno... Valjda strah od gubitka tople mamine supica i tetošenja pomešan sa nekom paorskom iluzijom da bivstvoanje u velikom gradu predstavlja po difoltu i gospodstvo. E PA KO VAS JEBE OPAAAAAA!

Моја сестра од стрица је архитекта па је отишла у Вишеград да ради пре месец и по дана. А кад сам мојим другарима из Београда предлагао да раде инжењерски посао (послове за електро и машинске инжењере) у унутрашњости, било је неколико мањих приватних фирми који су тражили инжењере, њима је то било испод части. Побогу, они су рођени и одрасли у Београду, не могу они да живе у унутрашњости. Ено их још у БГ-у, без посла, кукају као немају од чега да живе.

А да млади лекари углавном имају комплекс више вредности, то је тачно.

3. vrsipovanje jebenog tenisera je nesto najgluplje u istoriji svih naroda ikada

4. Popravna matura lolo

5. Само за пасиониране љубитеље адреналина.

6. E, stvarno, kao tekst iz Njuza.

7. Završiš žurnalistiku, godinama maštaš o danu kad ćeš dobiti Pulicera a onda završiš tako što čučiš na aerodromu, čekaš da se pojavi žena fudbalera da bi je pitao šta misli o tome što njen muž sad jebava neku all inclusive fuksu.
    A život se dere AL SAM TI GA ŠUKNOOOO.

Мислио сам да ово поставим у тему "Подели са Вукајлијашима" или "Јебена победа", али мислим да је боље овде. Ово је један статус који сам видео на Фејсу. Мора да га је неко ко је активан на Вукајлији писао.

8. Au brate! Šta sam sad pročitao...

9. За храст, за девојчицу или трудницу...
    Мене ово за храст ужасава...

10. Најцрње је за трудницу.

Јебеш храст, дрво ко дрво. Посеци тај један и засади 1000 негде другде. Јака ствар.

Што се тиче девојчице, чланак толико смрди да је боље сачекати епилог пре било каквог коментара.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.