Trula Srbija

1. Prište, da li mi možeš dati čvrst dokaz da Albanci nijesu Iliri? Da li mi možeš dati čvrst dokaz da su Srbi gospodarili Hrvatskom i Bosnom u srednjem vijeku?

Vojvodina realno pripada pola Mađarskoj a pola Hrvatskoj, Sandžak pola Bosni, pola Crnoj Gori, Kosovo i južna Srbija Albancima a istočna srbija Bugarima. Ostaje samo Šumadija i Beograd... a Beograd je jelte najveći crnogorski grad kekeke.
    Možda nijesam skroz upravu ali ne pretjerujem previše kad to kažem. Na sve te teritorije još poneka država polaže pravo dok Srbija ne polaže pravo na bilo što izvan svojih granica (osim rep. srpsku ali onda postoji dejtonski sporazum...)

2. Pazle, mojne se zajebavamo. Na stranu Mađarska, Bosna, Crna Gora (u to pogotovo da ne ulazim), da li stvarno misliš da su Albanci starosedeoci Balkana? Jasno ti je da su oni ekstreman primer ekstremne propagande, koja prosto kulja iz njihovih medija. Eto ti dokaz što se jezika tiče, nemaju terminologiju da bi bili Iliri. Osim toga, Albanci imaju najmanje ''evropskih'' gena od svih stanovnika Evrope, što se i lako da zaključiti po njhovom spoljnom izgledu. Mnogi Šiptari, a pogotovo Albanci, uopšte ne izgledaju kao standardni evropljani. To je valjda i tebi jasno, imate ih dosta dole po CG.

3. Brate onda na osnovu Žajkove slike dolazim do zaključka da su Srbi zapravo vanzemaljci...

4. Pazle, znaš o čemu govorim.

5. Prište, da li mi možeš dati čvrst dokaz da Albanci nijesu Iliri? Da li mi možeš dati čvrst dokaz da su Srbi gospodarili Hrvatskom i Bosnom u srednjem vijeku?

Vojvodina realno pripada pola Mađarskoj a pola Hrvatskoj, Sandžak pola Bosni, pola Crnoj Gori, Kosovo i južna Srbija Albancima a istočna srbija Bugarima. Ostaje samo Šumadija i Beograd... a Beograd je jelte najveći crnogorski grad kekeke.

Идемо редом. Албанци су кавкаско племе који су дошли скоро паралелено са Турцима у 14. веку на Балкан и нису, дакле, никакви староседеоци Балкана. У старту су се сукобљавали са Турцима, никад нису хтели да буду део њихове државе. У почетку су примили православну веру, али је у југозападном делу Балкана био велики утицај католичке цркве па је део прешао у католичанство. Тек после Косовског боја, почела је исламизација Албанаца.

Илир је староримски назив за Србе (Словене). Није никакав деретићевизам, у питању је прикривена права историја, а не ова швапска фалсификована. Да иронија буде већа, ово су тврђења аустријских историчара која је Деретић поприлично злоупотребио у својим лупетањима.

Војводину, тј. јужно Подунавље је Србима бесповаратно на поклон дао угарски краљ Матија Корвин крајем 15. века после потпуног пада Србије под турску власт. Вук Бранковић - Змај Огњени Вук, син, Гргура Бранковића, борио на страни Угара против Турака.

6. Нажалост, све док са једне стране буде шиптарска историја, а са друге Деретићи и Фендери, нема наде за нормалне људе.

7. што, мени је кул да читам ове деретиће. тако је фендере!

8. Брате и нас су у школи учили да је бранковић издао на косову и да је обилић убио мурата и да је кнез лазар онако као на филму срао док му нису одрубили главу, а све је то наравно комплетан булшит. Учили нас и да је први српски устанак, заправо први, кад ја мало истражио, оно их било још милијарду. И да је онај чернојевић довео србе у војводину, кад оно срби се бунили по војводини двеста година пре тог сероње.

Донт билив евритинг дет ју брид.

9. Prište, da li mi možeš dati čvrst dokaz da Albanci nijesu Iliri? Da li mi možeš dati čvrst dokaz da su Srbi gospodarili Hrvatskom i Bosnom u srednjem vijeku?

Realno, svakom pripada ono što trenutno drži. A to se menjalo, a i menjaće se. Znam ko je izmislio da je istorija završena, ali ne mogu da zamislim čoveka koji veruje u to?

10. Нажалост, све док са једне стране буде шиптарска историја, а са друге Деретићи и Фендери, нема наде за нормалне људе.

А ти си нормалан?! Е, будало...

Брате и нас су у школи учили да је бранковић издао на косову и да је обилић убио мурата и да је кнез лазар онако као на филму срао док му нису одрубили главу, а све је то наравно комплетан булшит. Учили нас и да је први српски устанак, заправо први, кад ја мало истражио, оно их било још милијарду. И да је онај чернојевић довео србе у војводину, кад оно срби се бунили по војводини двеста година пре тог сероње.

Вук Бранковић није издајник, Милош Обилић није историјски лик, кнез Лазар и султан Мурат су су стварно погинули у Косовском боју, али не постоји доказ да их је нека одређена особа убила. Пре првог Српског устанка дизане су буне и северно и јужно од Дунава, прва већа сеоба Срба није била за време патријарха Чарнојевића већ после потпуног пада српске државе 1459. године. Угари су морали да праве одбрамбени зид од најезде Турака преко Дунава, зато су им Срби одговарали, а Јужно Подунавље, тј. данашња Војовдина је била поклон краља Матије Корвина.

што, мени је кул да читам ове деретиће. тако је фендере!

Лепри, није Деретић већ Војвода! Лолололо

11. Милош Обилић није историјски лик,

LAŽEŠ Evo da ti dokažem ovom pesmom odavde pušta se u dnu strane!
    http://www.fcobilic.co.rs/

12. Идемо редом.

1. Izloguj se
    2. Spali sva djela Jovana Deretića u čijem si posjedu
    3. Pospi se po kurcu prahom koji nastane u tom procesu
    4. Izdrkaj
    5. Vrati se nazad i probaj ponovo.

13. Prište, da li mi možeš dati čvrst dokaz da Albanci nijesu Iliri?

1. Тражи да те трајно банују.
    2. Престани да се дивиш Мирашу Дедеићу, Милу Ђукановићу, Хашиму Тачију и Секули Дрљевићу. Почни да читаш Његоша за почетак. После пређи на Ћосића и Дучића. Читај мало нешто о лику и делу Николе Пашића.
    3. Иди код митропoлита Амфилохија да измолиш опрост грехова и да ти опрости анти-србовање.
    4. Направи нови налог и улогуј се.

14. Албанци су кавкаско племе који су дошли скоро паралелено са Турцима у 14. веку на Балкан и нису, дакле, никакви староседеоци Балкана.

Не лупај тако ти професора Радосава Ротковића и тако ти части Деретића.

Албанци-Арбанаси су аутохони народ који је најсличнији Черногорцима по свему. Изпрва су се борили против Турака али су касније потпали под њихову власт и примили Ислам мада нису никад били права турска раја. Носили су оружије и радили су шта су хтели. Прочитај шта сами Турци веле о њима па онда нешто пискарај.

Ко би нормалан населио некакво кавкаско племе у ону вукојебину и зашто!?

Сам Његош вели "Скендербег је срца Обилића ал умрије тужниј изгнаником.." што говори о њиховој борби и отпору против Турака а и српске народне песме певају о МУСИ АРБАНАСУ који је сачекивао Турке на друму и отимао им благо а њих убијао док није дошао бинСр Марко Краљевић као највећи смрад и убио Мусу, одшјека му главу и исту однео, пази сад, у Стамбол. Да се похвали.

Нема на чему, едукујем бесплатно по интернетима.

15. Пазле педеру јебо те жути шерхатлић у анални отвор.

16. Албанци-Арбанаси су аутохони народ који је најсличнији Черногорцима по свему.

Ја разумем да тролујеш, али ово је...

17. Скендербег Црнојевић није био Албанац него је потурчени Србин. Примио је ислам, али се борио против Турака. Право име му је било Станиша Црнојевић, био је син Ивана Црнојевића.

Сам Његош вели "Скендербег је срца Обилића ал умрије тужниј изгнаником.." што говори о њиховој борби и отпору против Турака а и српске народне песме певају о МУСИ АРБАНАСУ који је сачекивао Турке на друму и отимао им благо а њих убијао док није дошао бинСр Марко Краљевић као највећи смрад и убио Мусу, одшјека му главу и исту однео, пази сад, у Стамбол. Да се похвали.

Овде нигде не видим доказ да су Албанци староседеоци Балкана.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.