Trula Srbija

1. Најбитније је да медији раде свој посао без утицаја политичких странака. Ми о свему имамо шеснаЈс' верзија приче. Није глупи народ крив што га јебу путем медија. На основу чега човек да гласа за неког, ако притом није упућен у детаље лика и дела тих политичара? Нормално да ће гласати за оног који носи децу из завејаног аутобуса и оног што музе краве и за оног који је ангажов'о Спилберга да му режира предизборне спотове.

Dobro, ali nije baš da nemaju internet i mogućnost da razmišljaju.

2. Луди Чак

Šta tebe boli kurac za Srbiju? Odjebi, Imaš svoju državu pa uređuj.

Jebem ja tebi malo mater Bohore, moja država i jeste Srbija i ja sam Srbin, zato se i brinem. A ti idi istetoviraj još jednu ikonu na leđa i popuši mi kurac.

Axaxaxaxaxaxaxax koji si ti pavijan brate. I da, nije lepo što psuješ. Takvima će početi da oduzimaju pravo glasa. Verovatno veličaš Arkana i Mladića.

3. Vau, koji si trol. Kakva šega hehe. Ajde pali majmune.

4. Nije šega, ja sam mrtav ozbiljan. Debilčina si klasična. Nevaspitana.

5. Јбт, па да узмемо у обзир да је све ово и истина, требало би да добије петака само што је побегао са места несреће.

6. da mu daju milion godina da bude u tvorza,bio bi 5 dana.k'o da ti bogati idu u zatvor.zvao bi se marko janko,stanko i ziveo negde drugde i kraj...

7. Да питам и овде.

Како то да ни један једини "српски" медиј није нашао за сходно да објави да је данас годишњица оснивања НДХ и почетак једног од највећих страдања Срба у историји, док наше комшије позивају на забрану ћирилице и бојкот српске робе?

8. Tako što su i za godišnjicu od početka bombardovanja posvetili jednu đestinu stranice u novinama. X faktor svjie strane. prioriteti.

9. Ali je zato IDEA danas svečano otvorena u Borči.Slučajnost?

10. Чак ни вукајлијаши више не реагују, Вучић и овде пустио пипке.

11. Dovoljno je reći da je jedan uticajni moderator čan SNS-a. ĆUTIMO, A BRUSE!!!

12. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/459618/PLASIM-SE-Pedofili-ce-mi-napasti-cerku-na-ulici?ref=fbblic

Moja ćerka je napravila nekoliko slobodnijih fotografija koje je moglo da vidi samo njeno odabrano društvo na Fejsbuku - kaže majka devojčice I. M. (14) iz Beograda.

Sve ludo.

13. Ali samo odabrano društvo, hehe.

14. Nekolicina hiljada najbližih.

15. Dovoljno je reći da je jedan uticajni moderator čan SNS-a. ĆUTIMO, A BRUSE!!!

Tek sad videh ovaj komentar, izvinjavam se zbog zakasnele reakcije. Što se mene tiče NDH nikad nije ni prestala da postoji, ja u tu državu nisam nogom kročio otkako ne postoji RSK.

16. Бујте грађани па пријављујте зеленаше и говна што буџу цене.

17. Vidite kakvo je umisljeno govno ovaj vucic, kontam da ce uskoro da menja zakone da moze da strelja ljude po svom nahodjenju

https://www.youtube.com/watch?v=yo0d0Dk2YNU

https://www.youtube.com/watch?v=VIA4My6qeLg

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.