Trula Srbija

1. ako moras da platis,onda je namet.nije bitno za sta je.

2. Ko kaže da moraš, pogledaj Željka Mitrovića ili Crkvu.

3. kakvo si poredjenje nasao.
    onda nemoj ni ti.

4. Ovo je bilo posebno jer su svi sindikati mupa stali iza akcije pa su iscimali medije a sup se ne odbija.

Mediji treba konstantno da vode kampanju za po jedno dete, ja bih licno za svako dao pare.

5. Ovaj zadnji post nisam bio ozbiljan. Nebitno.
    Oću da kažem država stuca pare na sranja, onda napuši kurcem ljude koji imaju problem, onda oni traže od drugih građana novac da bi ga rešili, i onda plaćaju ljudi koji su već plaćali porez da bi se takvi problemi rešavali. Hoću da kažem da su humanitarne organizacije same po sebi dokaz da društvo ne funkcioniše. U nekoj idealnoj državi bile bi nepotrebne.

6. Dok mi lecimo decu SMS-om, neki kupuju DRZACE ZA NOGE jer moraju jadni da sede 8 SATI ZA KOMPJUTEROM!

http://www.telegraf.rs/vesti/1419462-da-li-je-50-drzaca-za-noge-toliki-problem

Uplatio sam 3 puta pare u humanitarne svrhe, e vala vise za zivota necu. Pun mi je kurac dvostrukih arsina u ovoj drzavi, gde je stednja na penzosima neophodna, al zato se kupuju novi sluzbeni automobili i povecavaju plate poslanicima.

Nek mi se napuse kurca svi, i ognjanovici i vucici i ministri a na kraju krajeva i penzosi

7. Mogu i ja da drvim kurac sat vremena kako je drzava lopov i kako opljackase ovaj narod i kako mi na ime raznih poreza i nameta otmu(bas ta rec) par hiljada mesecno a mogu i da precutim i dam koliko osecam da treba i mogu.

8. Samo da dodam da ne jebem zivu silu ako nisu deca u pitanju, na decu sam slab i cao.

9. Uplatio sam 3 puta pare u humanitarne svrhe, e vala vise za zivota necu. Pun mi je kurac dvostrukih arsina u ovoj drzavi, gde je stednja na penzosima neophodna, al zato se kupuju novi sluzbeni automobili i povecavaju plate poslanicima.

Lako je tako reci, kad bi na kraju ipak drzava dala - ali na kraju ce dete da umre, boli kurac vucica i dacica za neko tamo dete, ciji roditelji nisu cak ni clanovi stranke.

10. Lako je tako reci, kad bi na kraju ipak drzava dala - ali na kraju ce dete da umre, boli kurac vucica i dacica za neko tamo dete, ciji roditelji nisu cak ni clanovi stranke.

Zabole zato i mene kurac, jer ti isti su mozda takvima dali glas, pa me zabole patka sto ce da im crkne dete jer svima na glasackim listicima treba 2 godine da usvoje jebeni Zojin zakon.
    I zato me vise zabole kurac za bilo kakve price o humanosti, porez placam uredno, socijalno, zdravstveno, infostan, struju, telefon, nek se jebe drzava koja te pare rasporedjuje u dzepove politicara a ne za ono sto je namenjeno.
    Meni nijedno dete ne ide na dusu, a da glumim boga i da procenjujem kom detetu od onih 20ak, koje svakodnevno trebaju pomoc, da dam pare jer ne mogu svima, ocu zabole me.

11. u principu se i slazem.
    mada,mnogo imam suprotsavljenih stavova oko drzave,poreza,glasaca,humanitarnih akcija...

12. И још једна у режији СНСекте.
    http://mondo.rs/a768346/Info/Srbija/Ponistena-smena-predsednika-opstine-Irig.html

SNS do te sednice Skupštine nije imala nijednog odbornika, a dan ranije formirala je je odborničku grupa od devet članova koji su iz DS prešli u SNS, a u međuvremenu još jedan odbornik učlanio se u njihovu stranku.

13. http://www.kurir.rs/sport/tenis/dokovici-brane-kiseli-kupus-od-komunalaca-ova-fotografija-iz-kraljeva-nasmejala-je-celu-srbiju-clanak-1686316

Komunalni policajci će kontrolisati sve terase koje gledaju na ulice i izricati kazne do 5.000 dinara svima koji na tom mestu drže šporet, stari ormar ili bure sa kupusom.

sta se radi, da covek ne poveruje..

14. akos iskreno,jes malo ruzno da imas neku kacu na terasi i da ti se pusi neki smederevac.al posto nismo uredjena zemlja,onda ne treba dirati ljude jer nemaju gde drugde da taloze.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.