Френдз, бат но бенефитц

1. Verujem u ribe, da horoskop u zenske lepote, u crvene boje načelnika Niša, verujem u horoskop.

2. Prijatelju prijatelju, mrš u pizdu materinu

3. Jasta je, nego napisa gore neko da veruje u musko zenska prijateljstva pa mi ova glupost pade na pamet.

4. muško-ženska prijateljstva su isto što i odnos između srpskog i rvatckog naroda....mož se pretvaramo da smo okej kao al ustvari bi zaboli kurčinu jedni drugima.
    Lepo jedno poređenje veoma.

5. muško-ženska prijateljstva su isto što i odnos između srpskog i rvatckog naroda....mož se pretvaramo da smo okej kao al ustvari bi zaboli kurčinu jedni drugima.
    Lepo jedno poređenje veoma.

U pravu si Pezose, jebem ti majku u picku. Hocu da kažem, svaka ti je na mestu.
    Ali bih dodao jos nesto.
    Pitanje je zbog cega vole da pored frajera imaju i degena koji ce da slusa njihove tužne priče i razglaba o emocijama i tako tim pederskim stvarima. Stvar je jednostavna.
    Osoba koja joj svrsava u oko i urinira po faci, slusa je kako prdi i kenja i zatice njene krvave tragove u vidu uložaka po stanu, svakako nema sluha za njena sranja o EMOCIJAMA i tome što joj drugarica nije vratila haljinu već dve nedelje.
    Zato je ona, vodjena onom pederskom serijom VIL END GREJS skapirala da ce najboljeg sluhistu naći u bedniku koji bi želeo da joj surdukne karinu, ali nema muda jer ju je skapirao kao ideal, te će od njega napraviti gej drugara kojem će se poveravati.
    Stvar je jednostavna - YENA PODJEDNAKO VOLI I LIKA KOJI JOJ SVRSAVA U UVO, KAO LIKA KOME PRICA O ZENSKIM PROBLEMIMA. Njena filozofija je - zasto bih imala dva nekvalitatna u jednom, kada mogu imati cistokrvnog jebaca sa jedne i cistokrvnog pedera sa druge strane...

6. Osoba koja joj svrsava u oko i urinira po faci, slusa je kako prdi i kenja i zatice njene krvave tragove u vidu uložaka po stanu, svakako nema sluha da sluša njena sranja o EMOCIJAMA i tome što joj drugarica nije vratila haljinu već dve nedelje.

Sunce ti poljubim, koja li tebi drma kavez?

7. Bushido...djelimično se slažem. Imao sam i ja jednu takvu drugaricu al sam jebo dvaput za svaki slučaj.

8. тако је пезосе и бушидо, дете вам јебем, слажем се потпуно!!

9. Imao sam i ja jednu takvu drugaricu al sam jebo dvaput za svaki slučaj.

Hahahah idukurac Glavni, nisi normalan.

10. Какав булшит. Не можеш да држиш киту у гаћама па ти криво кад ти другарица не да. Па немој да се дружиш с њом ако имаш потребу да јој га гурнеш.

11. Цела ова тема је

булшит.

и коментари вриште од трансфера, укључујући и моје, иако су били спрдња.

12. 21. век је, нема дружења!!! Осим ако није габорка нека брате. Шта има да се дружим са тобом који курац.

13. ako je ružna, onda gledaš da je iskoristiš za neke stvari...tipa da ti pozajmi lovu, da te hvali kod nekih drugarica, da ti radi zadaće i tako to....a ako je lepa i zgodna onda se družiš sa njom sa ciljem da ga umuljaš nekad....nema tu neke filozofije

14. Е може и то, лепо си реко. Те ружне оће да учине да те хвале код другарица, мајке ми. Оно, као, романтици су и то, па желе другима срећу, нису ко мушки габори (шта, Мури, и са мушким габорима си шетао? :Д).

15. Али ако тако гледаш, свако другарство је из користољубља... И шта сад, треба да престанеш да се дружиш са свима.

Опусти се и уживај, ако те смара другарица и њене приче, немој да се дружиш са њом, ако се дружиш само да би умочио онда си лузер јбг, ко те јебе.

16. Mislim da su prijateljstva sa ženama realna...kake veze ima. Seks je najbolja stvar za provjeru prijateljstva. Ako se maznete par puta i posle toga ostanete stvarno dobri prijatelji, neaš tu tu šta.

17. Muško-ženska prijateljstva se završavaju onog momenta kada se devojka uda ili se lik oženi, zato nemaju poentu, sem ako si gej.

18. I prijateljstva imaju rok trajanja Msmojne...jebiga.

19. 21. век је, нема дружења!!! Осим ако није габорка нека брате. Шта има да се дружим са тобом који курац.

хахахахаахха

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.