Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Jesam ja desetak epizoda Dabe, pre kad su puštali na TV-u. Nije baš po mom ukusu serija. Ima dobrih riba i scena sa njima jelte, ali nije mi to bio dovoljan razlog da gledam celu seriju.

2. Ja čuvam Vikinkge. Kad budem imao vremena da ih odgledam u komadu.

3. Gledao sam Vikinge, vredi gledati, pogotovo što nema mnogo epizoda. Taman sustignite do kraja februara kad kreće druga sezona.

4. Ма гледао сам их и ја скоро, па реко да видим да л' има још неко неко мишљење. лоло

5. joj blago vama. ja ne'am neta, pa moram ljude smarat' da mi skidaju serije kad izađu i donose na usb. white people problems.. :D

6. Ja pogledao prvu TrueDetective-a i nisam odusevljen, mogu vam reci. Svakako ne 9.4 odusevljen. Jel to znaci da gledam dalje, pa ce mi se kasti ili ja nisam taj broj?

7. čovječe, bolan, ne zamaraj se time
    idi gledaj cougar town :p

8. Ne znam Atife šta da ti kažem. Ako očekuješ neku akcijom nabijenu seriju, ona to nije. Serija ima sporu radnju, nije kao većina današnjih u kojima ima po 5 eksplozija i po 7-8 ispucanih šaržera po epizodi, serija je pravljena od filmofila za filmofile.
    Mada vidim po onoj temi filmovi da ti voliš da kontriraš. :)

9. Cougar Town, šta je to, neki rimejk Sex and the City?

10. Ма гледао сам их и ја скоро, па реко да видим да л' има још неко неко мишљење. лоло

A, tako reci. lolol
    Meni se sviđaju, ali me je smorilo što se završila sezona kad sam se taman odistinski uživeo. Kul mi je što je realistična (uglavnom) serija, nema preuveličavanja. Dobar je i kasting, svima leži uloga. Zanima me na koju će sad stranu da krene, valjalo bi preleteti u februaru preko ovih poslednjih epizoda, čisto da se naložim ponovo.

11. Mekonahi, propo čoek jebote...

12. Pa, ne Mesjo, al mi prva epizoda nije spektakularna. Sto se toga tice, bas volim ovako nesto, al mi ovo nije toliko dobro. Ce pogledam i drugu, huj znaet, tavarisc major.

Vidro, odjebi. Kugar taun savrseno vrsi svoju funkciju bolimekuracgledamnestoutokucegamoguidaserem-anja.

13. pa ako ti vrši funkciju, ti gledaš, da prostiš.
    drago mi je da nisam jedina primjetila da voliš da kontriraš :D

14. ja ne kontriram. ja sam realan.

15. Ma daj čovječe, Vudi i Mate sjajni glumci, a jebu i u seriji.
    Mislim da još nije prošlo toliko vremena u Matinoj karijeri(3 epizode po sat vrremena) da se ne vide poznati trbušnjaci Mekonahija.

16. Baš smo komentarisali na temi sa filmovima koliko je Mekonahi napredovao kao glumac. Konačno je prestao da glumi u limunadama.

17. Ma dobar je on glumac, i u onom sa Semjuelom L Džeksonom i Sandrom Bulok je bio dobar.

18. Top of the Lake http://www.imdb.com/title/tt2103085/

Neobični likovi, al dobro, pretpostavljam da su takvi Novozelanđani, samo serija nije realna, naime, na Novi Zeland ima 80 000 000 ovaca a u seriji nisam nijednu vidio. Zanimljiva serija.

19. Bron iliti The Bridge, http://www.imdb.com/title/tt1733785/?ref_=nv_sr_5, budući da ne znam čija je produkcija, recimo samo skandinavska, originalna verzija. Pogledao prvu epizodu, puno bolja od prve epizode one američke gluposti što puštaju na Foxu sa Dajen Kruger. Toliko mogu da ustvrdim.

20. Svakako ne 9.4 odusevljen

Nije 9.4, bar ne meni, i bar ne posle prve tri epizode. ali da ima potencijala da izdominira priča - ima. o glumačkoj ekipi je suvišno polemisati.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.