Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. http://www.huffingtonpost.com/2012/08/07/arrested-development-jason-bateman-photo_n_1752807.html

иначе упишао сам се од среће кад сам сазнао да се снима нова сезона АД

2. Е и та филаделфија ми је тотално просјечна серија

Ne'm ja s tobom i Facom o čemu da pričam. :) Ljudi koji ne gotive Filadelfiju su mi, ne znam, pa u najmanju ruku čudni. :) Aj mi reci, života ti, šta ti je prosečno u toj seriji? Svaka epizoda, osim možda nekoliko, fazon 3-4, je mnogo luda, samim tim i mnogo smešna, ili ja imam neki uvrnuti smisao za humor. Smare, nisam mnogo mlađi od tebe, ali sam sam svestan da imam jako nizak kriterijum za humor. Kad malo bolje pogledaš, stvarno nije neka baš ubilačka fora, ali meni se sviđa. Jebeš ga. Možda je i bolje tako nego da mi skoro sve bude sranje. :)

3. Smare, nisam mnogo mlađi od tebe, ali sam sam svestan da imam jako nizak kriterijum za humor.

Можда је то, можда ја имам висок критеријум :)
    Не кажем ја ништа, само је мени просјечна и не насмије ме никад, укуси су то :)

Нпр занимљиво ми је да гледам Хау ај мет јор мадр, волим кад Барни лупа нешто по својему, и тако неке ствари, насмијем се понекад, а то је показатељ да ми је серија ок :)

Данас сам се насмија' на неку серију са фокс лајфа, али не знам на коју, заборавио сам :)

4. Enturaž su mi svi živi preporučivali, uzmem da gledam na Fox life, sraaanje... I dan-danas ne kontam koja je poenta te serije uopĆe, al' aj'.
    Blejk, gledaš li Sjuts? :)

5. Jeste bgate, ali strašno me smori kad se radnje ponavljaju. EDIT: ovo je na Smarka odgovor.

Svaku seriju koju uzmem da gledam, ako je dobra naložim se previše i gledam je i dan i noć i smori me posle 2. sezone, zato sam jedno vreme odlučivao da gledam samo serije koje tek počinju i imaju najviše jednu sezonu. E to je zato što su sve serije koje sam gledao bile SitKomi.
    E a onda sam odgledao Breaking Bad, 4 sezone za manje od nedelju dana. Serija se razvija, nije radnja smeštena u jednu sobu, likovi se menjaju, čak i sporedni glumci su odlični, vrhunska u svakom pogledu.

6. Можда је то, можда ја имам висок критеријум :)

Нпр занимљиво ми је да гледам Хау ај мет јор мадр, волим кад Барни лупа нешто по својему

лоло хамјм и висок критеријум за хумор, то ко да кажеш волим да гледам добар фудбал, нарочито кад играју браћа шћеповић

7. и не насмије ме никад

A jeste brate. Pa šta si ti onda gled'o od serija ako ti Filadelfija nikad nije smešna? Ja sam iskreno u jednoj epizodi Filadelfije video više boljeg humora nego u gotovo svim do tad pogledanim serijama. Jebemumater, ne znam kako one ludosti ne mogu da te nasmeju. E da, koliko si epizoda odgledao?

Нпр занимљиво ми је да гледам Хау ај мет јор мадр

E vidiš, meni je ona bila zanimljiva u 2. srednje. Negde pred kraj srednje sam skrapirao kolika je to u stvari šitčina. Ali 'ajde, onako kad sam krenuo da gledam seriju, učinio mi se interesantan ceo taj koncert serije i jebiga. Ali ove poslednje fazon 2 sezone su taaaakvo govno da je to strašno.

8. Jeste bgate, ali strašno me smori kad se radnje ponavljaju.

Понављају се, истина, али онај изнова и изнова лупа исте ствари, немам појма :)

лоло хамјм и висок критеријум за хумор, то ко да кажеш волим да гледам добар фудбал, нарочито кад играју браћа шћеповићи

Нисам река' да је пресмијешна, него да ми је занимљиво да гледам, не смара ме као ове остале :)
    Наравно да то није висок ниво хумора, далеко је од тога :)

9. E da, koliko si epizoda odgledao?

Преко 10 комада сигурно :)

Смор ми је некако, не знам, не умијем да ти објасним то, могу да је гледам, али оно... ња... :)

E vidiš, meni je ona bila zanimljiva u 2. srednje. Negde pred kraj srednje sam skrapirao kolika je to u stvari šitčina. Ali 'ajde, onako kad sam krenuo da gledam seriju, učinio mi se interesantan ceo taj koncert serije i jebiga. Ali ove poslednje fazon 2 sezone su taaaakvo govno da je to strašno.

Нисам још одгледа' задње двије сезоне, мислим да сад гледам другу или трећу :)
    Па кажем, није то квалитетна серија, него ми је занимљиво да је гледам :)

10. Филаделфија је код мене испочетка имала прођу, али оно што ми је засметало је исти калуп који се касније провлачи (судбина серије хау ај мет јор мадр). Чарли је цар, ал' од оно двоје (брат и сестра) хвата ме трансфер блама.
    Ја заиста много штујем ту врсту хумора, а ево гдје је то успјело од почетка до краја:
    http://www.imdb.com/title/tt0386676/

11. Blejk, gledaš li Sjuts? :)

Joj Vidro, zaklaću te samo zato što sam opsednut onom likušom. :D Gledam, gledam. :) Mnogo sam se obradovao kad sam video ko glumi Danijela Hardmena. Odličan glumac. :) A BB poslednja epizoda ojebala za sve pare. :D Tj. ona ideja kako da ukradu metlamin. Jebote, koliko blesavo zvuči kad kažeš na našem, k'o neki element od metle. xD

ок смаре, само ја сматрам хмјм дном а филаделфију једном од бољих икада па ми зато није јасно кад неко изјави да му је барни смешан а ово цукић. но добро, има нас разних.

Plas van.

12. ок смаре, само ја сматрам хмјм дном а филаделфију једном од бољих икада па ми зато није јасно кад неко изјави да му је барни смешан а ово цукић. но добро, има нас разних.

фацо не бих баш рекао, офис ми је дефинитивно једна од омиљених серија(погледај ми надимак :Д) али од шесте сезоне ми једноставни није као пре...пад квалитета јебига. а откад је стив керел напустио серију постала је онако...осредња. сад је гледам чисто реда ради

13. Jebo vas miš, moram počet' gledat' to Breaking Bad, čim ispiti završe. Valja dočekat'.

14. Jebo vas miš, moram počet' gledat' to Breaking Bad

i ja. stalno gledam neke reklame za nju, najave neke, nesto, a nikad nisam pogledao epizodu. mislio glupost neka. ali kad je ljudi hvale ovako, da vidim bas.

i da, gledao sam jedno pola epizode big beng tiori, i smorio se zesce, a svi je vole. kako zasto?

15. Vidro, nemoj preterano da se nadaš u vezi te serije, to ti je bar moj savet. Stvarno je skoro svi hvale, ali po mom mišljenju, malo je precenjena. Jeste dobra, daleko od toga da nije, ali sigurno nije jedna od najboljih, bar ne meni. Gledaš ti Sjuts? :) Al' jes' zika sa špice dobra, jeb'o joj ja pas mater. :D

i da, gledao sam jedno pola epizode big beng tiori, i smorio se zesce, a svi je vole. kako zasto?

Ista priča. Samo sam ja odgledao ukupno možda 2 epizode. Jednu celu i ovo ostalo kad sabereš na prekide jer sam mor'o. Ne znam, serija mi je ŽEŠĆI SMOR.
    Mere li mi iko reći zašto je naglo skinuta sa Jutjubeta ona genijalna pesma od Mik Harvija iz BB Out of time man? Koji kurac bre s tim...

16. Meni se na prvu ruku svidjela (big beng tiori), pa sam htjela da navučem par ljudi, koji su odgledali par epizoda i rekli da je bezveze. Onda sam ih natjerala da odgledaju prvih 10-15 što je bilo dovoljno da se skroz navuku. Ne znam, valjda treba da se navikneš na Šeldona, tj. da ga zavoliš i onda ne mo'š da prestaneš da gledaš. ;D

17. Видро, не'ш погријешити. Два предлога која се константно на теми понављају, а да ме нису ни секунде разочарали, су: Брејкинг Бед и Д Вајр.
    Обе одличне на свој начин, благу предност дајем овој првој.

18. E da, i D Vajr!

Gledaš ti Sjuts? :) Al' jes' zika sa špice dobra, jeb'o joj ja pas mater. :D

Trenutno ne, čekam da se skupi 10ak epizoda. Sad sam se navukla na neku o kojoj ne bih ovdje, sramota me, čekam da završim ovih 10 sezona i obrišem sa harda. :)