Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Ма јесам, гледам ја и бб, а гледао сам вајер, јебе серија. :Д

2. Dobar je BB, ali iskreno mislim da je malo precenjen. Previše ga ljudi dižu u nebesa. Jeste vrhunska serija, ali mislim da su ljudi generalno preterano oduševljeni istom. Verovatno zbog nedostatka gledanja toliko kvalitetnih serija kao što su Vajr ili Dekster. :D

3. Која је боља серија Декстер или ББ двоумим се коју од њих две да почнем да гледам?

4. По мени, декстер ипак за нијансу бољи.

5. To Faco, faco. :D Znaš kako, najbolje bi bilo da sam odlučiš. Ako znaš o čemu se radi u obe serije (ako ne znaš, samo bani na imdb olol), onda odluči po tome šta te više privlači. Jedno je sigurno: nećeš pogrešiti koju god da odabereš, a najbolje bi bilo da obe pogledaš. :D Ako tražiš nešto malo više neuobičajeno i pomalo mračno, onda Dekster, ako tražiš nešto više avanturistički, onda BB.

6. Znam šta se radi u obe serije. Voleo bih da ih pogledam obe ali nema vremena u ovom trenutku. Radnja BB me malo više privlači pa ću verovatno nju da počnem da gledam, a Dexa ću isto odgledati nekad kasnije.

7. Ali 'de se bvdlga od svih briljantnih detalja u seriji u'vati za to što Džimi kreše tu ženu... :D

A jbg, sta cu kad mi je prepicka. Cak sa posle toga skinuo Rescue me, preporucio sam je prosle godine, posto tu ima jednu od glavnih uloga, i takodje se krese konstatno. :D Inace nije losa Rescue me, drama komedija...

Meni licno BB nije nista specijalno. Mislim ok je serija, ali je Wire za nju lOOOdilo. I Dexter takodje mi je bolji od BB...

8. Baj d vej, da li je neko gledao ovo? Kanim se vec dve godine, i nikako da skinem...
    http://www.imdb.com/title/tt0367279/

9. Bzvz naleteh na temu. Gledajte BB, jebeno kida! A znam da to svi kažu pa da dodam i ja. Pomoc svima što se dvoume, troume, četvoroume. Palim d'odgledam 5u sezonicu, msm pola. Ljubiiim :*

10. Ко се ложи на Оушанс фазоне и тако то :). Мени баш легла...
    http://www.imdb.com/title/tt0379632/

11. +123567 за последња два поста. Свака у свом жанру на нивоЕТУ.
    Знате онај осјећај кад скинете све сезоне одједном, у цугу одгледате и жао вам буде кад завршите и последњу епизоду последње сезоне. Најжалије ми је било кад сам завршио Хасл...

12. faco, ja počela gledat interny. baš je dobra, iako 40% ne razumijem. znaš li ti ima li iđe titlova ikakvih, može i ruskih, na ovom mom internetu nema :(

13. Britanska izvorna verzija serije, s Gervaisom, je meni još bolja. Mada je i Carell odradio posao više no dobro.

Facafacaa
    По мени, декстер ипак за нијансу бољи.

Slažem se.

14. Сви прије препоручују британску верзију, ал баш сам због Carell-а будалетине одлучио да прво прегледам ову америчку.
    Видро, знам за серију, ал је нисам пратио. Ако нађем какав линк, јавићу ти.
    ЕДИТ: Користиш ли BSPlayer? У опцијама за титлове штиклирај српски, босански и хрватски језик, да имаш више шансе. Као што вјероватно већ знаш, аутоматски претражује преводе с неколико сајтова. Уколико ту ништа не буде, остају ти prijevodi-online.org и podnapisi.net
    То ти је што ти могу помоћи...

15. Meni su i jedan i drugi gotivne face, al' sam se Gervais momentima više smejao. Svejedno, malo je serija trajanja kraćeg od 30 minuta ovako dobro koncipirano.

16. gled'o neko shameless?

17. Викинзи јебу. Изашла пета епизода, мада негде пише и да је четврта јер вероватно прву воде као пилот епизоду, штатигајазнам.

18. Добри Викинзи, добри. Много бољи од Спартака.

По мени ова серија је суви квалитет:
    http://www.imdb.com/title/tt1493239/?ref_=sr_1

Добра прича, заплети, реалност, све...
    Поготово ми се свиђа хумор који је далеко изнад било каквог америчког. Вероватно су је и због тога укинули након прве сезоне. Ваљда не капирају, ко их зна. Штета.

19. Јебачу, с ове странице с које ја себи скидам има једна ал је фејк с гратис тројанцем унутра. Биће вечерас, кад регуларно изађе пета епизода.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.