Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zmajeva omiljena serija
http://www.youtube.com/watch?v=hk_Fr4uPfrI
zmaje, ne bi trebalo tako da mu se izgovara ime, al ajde. glupi ameri :D
e, kacam počela seriju, meni on bio odvratan. i na slikama i u seriji..
i onda je počelo...
http://www.youtube.com/watch?v=XTsxF47wx5M
:DDD
jes opasan bacač šega ovaj tuđmanov pionir, jebemu miša krajišnika.
vidro ja sam već uveliko u 8. sezoni :)
@SasvimNebitna
Na 1:41
http://youtu.be/vN38pMGOZX4?t=1m41s
Meni licno serija kida, al ja sam ljubitelj tog zanra.
@Faca
Kreni da gledas malo mozda te zainteresuje. Prvi doktor tj. sezona po meni je ok ali kad dodje David Tennant krece prava prica :D
pa i ja sam, gledala je 2010. prvi put..
sad gledam neki intervju s njim, voditeljka bukvalno slini dok priča s njim, kurva :D
kako 8. sezona 2010. još bila?
2010. sam odgledala prvih pet
i otad gledam kako izađe koja epizoda.. -.-
a tooooo :)
e, oću da gledam arčera
kakva je serija?
Борко, ја сам серију почео да гледам од друге сезоне и могу ти рећи да сам одушевљен серијом. Свиџа ми се што се дешавају неки потпуно неочекивани обрти. Трећа сезона нарочито јебе, чини ми се да је у понедељак била последња еп. Чека се почетак четврте. У сваком случају, стрпи се, одгледај све, јебе серија.
Facafaca mađijo sve ja to poštujemo šta ti ka'eš, meni je moćna, nekako simpatična da se koliko toliko prikaže kako taj svijet funkcioniše itd da ne pišem kritike i pohvale ne da mi se ... Živ bio, bio ves'o, mladoj skreso :)
Nejked jesi li makar odgledao uopšte prvu sezonu Mrtvaka? Ne kapiram početak praćenja serije od njene druge sezone. U pravu si za poslednju epizodu treće sezone, bila je prošlog ponedeljka.
Nije više Faca mod, čisto da znaš, možeš i da kažeš da nije u pravu.
Ja sam skoro počeo da gledam The walking dead, na pola sam druge sezone, dobra je, ali su mi BB i Dexter mnogo bolji, zadnje što sam odgledao je ona epizoda sa ambarom i Sofijom, to mi je zasad highlight....
Džoni biće još dobrih dešavanja kod Mrtvaka.
Sad da nešto pitam, pošto ovde ima nekoliko likova koji mi deluju iole kredibilno: da li je uopšte moguće da serija o zombijima (?!) može biti vredna gledanja?!
Pazi, ja sam ovako shvatio seriju, u prvom planu nisu toliko zombiji koliko likovi koji se na različite načine bore za opstanak, a likovi su potpuno različiti, i isto je interesantno koliko sva ta sranja utiču na njih i bude u njima i ono najbolje, ali i ono najgore... Nije klasična horor priča o 6 tinejdžera od kojih preživi dvoje.
Moguće je Prov. Pre svega što je koliko ja znam to prva serija tog žanra, a druga stvar je što je zaista kvalitetno odrađena u smislu priče (makar je moj utisak takav).
Milslim kad mogu da budu do jaja serije o vanzemaljcima ili gomila serija o pandurima kod kojih je priča manje-više uvek ista, ne vidim što ova serija ne bi bila vredna gledanja. Naravno samo pod uslovom da nekoga interesuje takav žanr.
EDIT: Džoni je izbacio post pre mene i napisao ono što sam ja zaboravio. Upravo je suština u tome da se ne radi samo o zombijima, nego o ljudima i tome kako su se oni snašli u novim okolnostima i izborili sa tim. Serija lagano može da se svrsta i u dramu.
Nazovite me papučarom, ili kako god hoćete, ali ljubiteljima dobrog smeha preporučujem Očajne dommaćice....
@proviron
Ако будеш погледао серију видећеш да није реч само о зомбијима, комплекснија је прича доста. Скроз реално урађена, одлични ефекти, солидна глума...све у свему лежи јој оцена 8.8 на имдбиу.
@gonzo
Нисам одгледао јер сам сасвим случајно почео да је пратим од друге сезоне на фоксу. Након 2-3 епизоде свидела ми се поприлично и наставио сам да гледам до краја. Срећом није неки проблем испратити. Колико ја знам нема неких великих осврта на прву сезону сем ситуације са Мерлом, са којом сам упознат.