Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Odlična je Mad Man
Ima jedna skroz ok serija, vredi pogledati Braking Bad se zove
Jebeno mi malo da gledam 7-8 glumaca puta desetak sezona puta pun kurac epizoda, zato se i raspitujem
Breaking Bad je vr' serija, Mad Man je šit.
ljudi moji, sad ozbiljno, gledajte "coupling". stvarno je genijalna, odgledala sam je za 3 dana.
http://www.youtube.com/watch?v=hstPHM3R1dY
shadaim.
mada, meni je patrick nekako omiljeni lik, u prve 2 sezone
inače jeff
Кад има гломазну прангију. :)
Par puta sam uhvatio epizodu serije
http://collider.com/wp-content/uploads/once-upon-a-time.jpg
pa me interesuje gleda li ko i kakva su mišljenja...
Кад има гломазну прангију. :)
hahahahaha, a ne, priča je najbitnija, ako ćemo realno.
jeff je onako bolesno presladak lik, jednostavno ne mo'š da ga ne voliš, al' patrick kaže ono što svi misle. :D
Obožavam kapling, DO TRENUTKA KAD ODE DŽEF
jes vala, baš je sranje što su ga izbacili (il je otišao)
ŠTA SAD DA GLEDAM, KOG VRAGA
epizodu sa saranom odgledam jednom mesečno, jer je jebeno genijalna
a znaaaaaaaaaam
što je najgore, kad jednom to vidiš, znaš da ćeš i ti početi to da radiš
:D
Kakva je serija Touch? Evo sad gledam neku epizodu na Foksu, možda je i prva, počeo sam da gledam na pola.
Odgledah The Wire konačno. Najbolja serija koji sam ikad gledao posle Hav aj met jur madr.
De banujte ga...Wire je najbolja serija ikad...jednostavno..nenadjebiva.
Ne mozes je trpati u isti kos sa tim smecem.
Kakva je serija Touch? Evo sad gledam neku epizodu na Foksu, možda je i prva, počeo sam da gledam na pola.
Gledah ja, al ne pogledah sve. Meni je ok, prati od prve epizode jer ima povezanih stvari.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eto, moram ovdje da histerišem, ne bih da otvaram posebnu temu za seriju
na osnovu epizode koju sam sinoć pogledala, aman da se mentalist završava
a, ako se završava, ovo će biti najgluplji kraj u istoriji neke seriji
a ako se ne završava, jebem im mater više sa odugovlačenjem
zašto jebeni scenaristi rade to više, jebale ih pare u dupe, k'o da ih nemaju dovoljno, ubili su mi sve serije odugovlačenjem :'(
Stvarno jebote, ovaj reče da je Wire lošiji od How I Met Your Mother, za to treba da ide neka kazna, nema tu "ukusi se razlikuju" i takva sranja.