Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. The 100 http://www.imdb.com/title/tt2661044/

Mislio sam na kraj prve epizode da je 40 minuta duga reklama. Čekao sam da izađe i druga epizoda da vidim hoću li nastavit da gledam. Hoću, da, serija pati od tipičnih tinejdžerskih mana ali je priča dobra, gluma solidna, fotografija i efekti zadovoljavajući.

2. Turio sam na skidanje prvu sezonu Boardwalk Empire. Jedva čekam da se skine, imam vrlo visoka očekivanja.

3. Moze li neko da mi da link za skidanje OZ-a.... sve epizode i sub. da valja

4. Uzeo da gledam Da Vinci's Demons. Holivudizirano, neki Matriks-Šerlok-Holms Da Vinči boktejebo, al' de, od starta i nisam očekivao nešto mnogo, pa može glatko bez mnogo razmišljanja da se gleda. E, da, ona najveća prevarant'ca i spletkaroška Lukrečia Donati ista Mala Vidra u faci, al' ista. ;-)

5. "Hannibal" je mnogo bolji u drugoj sezoni. Barem za klasu. Imam utisak da su se više bazirali na dijaloge, iako i dalje to deluje manje epic nego u filmovima sa Hopkinsom.

Edi Izard neverovatan, čak je posle Madsa obeležio seriju. Elem, srce mi se slama zbog Korejanke, baš je bila do jaja. :(

6. Имам осећај да ће Ханибал бити све бољи и бољи. Најбољи моменат у другој сезони ми је када она тужитељка у судници каже да је Вил вероватно најпаметнија особа у судници а Ханибал се само насмеја.

7. Bravo, Fađo. U drugoj sezoni ima tih momenata u kojima mimika lica mnogo govori, naročito kod Hanibala. Mada, ova serija ima toliko potencijala da mora biti sve bolja. Čak i Vil deluje kao bolje koncipiran u drugoj sezoni, a možda smo se samo navikli na njega.

8. U pravu si, mnogo manje je iritantan iza rešetaka. Zameram im samo što, u prvoj sezoni, manje više u svakoj epizodi se pojavljivao novi manijakalni ubica. Deluje mi mnogo, čak i za Ameriku, da bude toliko brutalnih ubistava u kratkom vremenskom roku.

9. "Hannibal" je mnogo bolji u drugoj sezoni.

Брутална друга сезона. Мислио сам да ће само да отаљају али сам се одушевио.

Оће ли бити и треће сезоне или се овде све завршава, зна ли неко?

Е, da, ona najveća prevarant'ca i spletkaroška Lukrečia Donati ista Mala Vidra u faci, al' ista.

Нико није као Лаура Хадок. И она није преварантица зато што тако жели, натерали је душмани :(

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgwNjU0Mjg0MF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTIzNDM0OQ@@._V1_SX640_SY720_.jpg

дуса маwа

10. Kapiram da će biti barem još jedna sezona i to sa Hanibalom u zatvoru. Verovatno će scena s početka biti nastavljena u poslednjoj epizodi sezone i malo nakon toga će se pojaviti Klaris. A i treba ubiti Fredi Launds, kapiram da će ta scena biti posebno začinjena.

11. Мислио сам да ли знаш сигурно, и ја контам да би требало да буде нешто попут тога што си написао, ако планирају да прате причу из филма наравно.

Фреди је иритантна новинарка која мора бити кажњена за своје грехе, кад је убије биће зачињена и сцена и она, ако ме разумеш лоло

Јел сам ја луд или још неком Џилијен Андерсон изгледа много боље у Ханибалу него рециму у Досијеу Икс? А сад је старија 15 година..

12. Hanibal opalio dr Blum!

13. Вил неће имати лепих речи.

14. Joj i ja bi opalio dr Blum. Jedva čekam da vidim smrt Fredi Launds, retko iritantan lik. I jedva čekam da Hanibal ubije Kroforda, mamu mu natovsku.

15. Pogledao prvu sezonu Da Vinčijevih Demona. Uf. Ajmo prvo sa onim što valja. Replike oružja su interesantne, kostimografija OK. Simpatična Laura Hadok. Često sise ulete u kadar, što ne može biti nikako loše. E, spisak onog što nije dobro je dosta duži. Serija napravljena za štebere amatere da se nalože. Specijalni efekti na momente smešni. Sam lik Da Vinčija opravljen k'o razmaženi kapriciozni štreberčić iz matematičke gimnazije koji se loži da bude renesansni Ajronmen, Betmen i Šerlok. Ono kad kao on razmišlja a prstima uvrće k'o Džek Sperou, a oni nacrtaju riltajm grafike oko nega k'o u Bjutiful Majndu. To boli. Tuga. Gluma ovog lika koji igra Da Vinčija ide od loše do osrednje. Tako. Ukratko, sve to razvodnjeno za opštenarodne krugove koje vole Šeldone i te pičke materine, ja sam voleo da je ovo neka hard kor ozbiljna gikština kakvu Da Vinči zaslužuje, a opet manje nadrkano i prizemljenije bez magija; voleo sam da je Volter-Vajt-Da-Vinči umesto Toni-Starka-Da-Vinčija. Ovo im jedostavno nisam mogao oprostiti. Laura Hadok mi jedino pozitivno vezano za ovu seriju. 6/10.

16. Hanibal je opasno počeo da sabija. Poslednja epizoda je bila izuzetna, čak su na kraju najavljeni ozbiljni tvistovi. Ogroman napredak u odnosu na prvu sezonu je vidljiv, jer sad zaista jedva čekaš narednu epizodu nakon gledanja.

Prva sezona je bila negde na 7.5, dok ova sezona je veoma blizu ocene 9. Mali spoiler: scena kad na večeri Hanibal namigne Čiltonu a ovaj se usere - jebeno premoćno.

17. nisam fan horora, a posebno horor serija, ali ova je drugačija. nije horor koliko više puca na trip: jbt, šta se dešava uopšte ovde?
    http://www.imdb.com/title/tt1836195/?ref_=nv_sr_1
    plus, cela je predstavljena u formi dokumentarnih zapisa zabaleženih u kamerama učesnika.

18. omg noćas počinje četvrta sezona Game of Thrones. Ostao sam bez teksta, mogu da izgovaram samo omg. omg

omg

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.