Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. ОЗ серија ''Окружни Затвор''
    Ради се о црнцу инвалиду који прича животну причу свих у том затвору. Уколико неко зна о којој се серији ради и ако неко има линк за скидање/гледање, био би' веома захвалан. :)

2. Ерл је требало да се настави, али како су на западу гледаоци глупи, није било интересивања, и изгледа је више нећемо гледати, иако је 5. сезона какос ам чуо снимљена.

Букс, па црња је главни лик само у 2-3 сезоне, док је наратор, после га скењају, па се серија фокусира на оног адвоката што је постао дерпе у затвору. Имам је ја на диску, могу ти нађем и линкове, али затворска педерастија у последњим сезонама је толико огавна да ти треба јак желудац како би одгледао до краја...

3. Једна од најјебенијих серија свих времена - БРИГАДА
    http://www.youtube.com/watch?v=ZxjcMLtkCzE

4. Чек, има наставка након што убију црњу? Аууууу како ја то нисам знао...

5. Да, Бригада сабија. Ја тренутно гледам "Непознате особе", "Маршлендс"(кратка је, то сам одгледао), "Камелот", "Детроит 187", "Шејмлес", "Борџије", "Џастифајд", "Килинг", "Брејкаут кингс" и поново легендарну "Шака Зулу".

6. Aj daj link za Bordzije, mrzi me da trazim... Zainteresovali me posle Assassin's Creeda :)

7. Пеки д џем

Чек, има наставка након што убију црњу? Аууууу како ја то нисам знао...

О, да, има. Али ако се сећам(одгледао сам све пре пар година, јбг) тад креће патетика, типа као његова смрт утиче на црње да не дилују више хахахаха. Говно :)

8. И да бре, ако се рачуна анимирано, Фемили Гај јебе кеву ево и линк за девет сезона са све филмом
    http://www.familyguyepisodes.tv/family_guy_episode_guide.html#season1

9. Е'о Чаче. Прва је дупла епизода, па му ова друга фактички дође као трећа(да ме јебеш ако знам шта сам сад рек'о)

http://www.megaupload.com/?d=QKPGG3H0

http://www.megaupload.com/?d=7GA2KFI6

10. О, да, има. Али ако се сећам(одгледао сам све пре пар година, јбг) тад креће патетика, типа као његова смрт утиче на црње да не дилују више хахахаха. Говно :)

А јестееееее, све да ће да престану да дилују. :) Свеједно, мора скинем то, па да одгледам, мора се...

11. ако сте малоумни идиот препоручујем вам ову серију...

http://www.youtube.com/watch?v=q4R65yl2-BY

зове се Скинс...

мени була до јаја што даље имплицира да сам малоуман лолололол

12. Букс, па црња је главни лик само у 2-3 сезоне, док је наратор, после га скењају, па се серија фокусира на оног адвоката што је постао дерпе у затвору. Имам је ја на диску, могу ти нађем и линкове, али затворска педерастија у последњим сезонама је толико огавна да ти треба јак желудац како би одгледао до краја...

Дај линкове, јеби га, педерчине труле морам да истрпим. Давала се на БК, али се после он угасио, јбг. А шта је било са оном чуварком што су је сви прскали?

13. Не мора се ништа, Пеки. Ја сам тако дошао до последње сезоне "Шилда" и некад најбоље серије на свету, а у том тренутку невероватног говнета. И ма колику жељу имао да сазнам шта је на крају било са Шејном Вендрелом и Виком Мекијем, нисам луд да изгубим пар сати живота гледајући то вного, дакле, можда се и теби то деси са ОЗ-ом.

Фејзбучеманијаче, сам си то рекао. Ни ја не бих био прецизнији олололо

14. Фејзбучеманијаче, сам си то рекао. Ни ја не бих био прецизнији олололо

лололол љуби га брат

15. Букс, дајем ти на ПВТ линкове.

16. А јебига, ова наше сисице са телевизија су најгоре убедљиво, плате један серијал, евентуално два, па после одјебу. Кој курац, то је као пола филма да пусте.

Знам Данкане о чему причаш, скроз те разумем. Тако је мени и Призн Брејк био кул први серијал, па га после урнисали. У праву си, размислићу се ја опасно.

17. А јебига, ова наше сисице са телевизија су најгоре убедљиво, плате један серијал, евентуално два, па после одјебу. Кој курац, то је као пола филма да пусте.

+313
    Свака част БК, који су били закупили целу серију, али их је сјебала држава укидањем лиценце (ил' како се то већ зове). Тек сад капирам да су они имали убедљиво најјачи програм. Како спортски, тако и филмски, друштвени...

18. Свака част БК, који су били закупили целу серију, али их је сјебала држава укидањем лиценце (ил' како се то већ зове).

Узели су им само националну фреквенцију, тако да нису имали покривеност у целој земљи. У БГ-у јесу како ја знам једно време, сад не знам да ли и даље постоје, чуо сам да је БК сад заправо ТВ Ентер...

19. чуо сам да је БК сад заправо ТВ Ентер

А њихову националну ферквенцију је ја мислим узео Фокс, који је сада Прва Турска...

20. У БГ-у јесу како ја знам једно време, сад не знам да ли и даље постоје, чуо сам да је БК сад заправо ТВ Ентер...

Није ентер. Знам проверено, има БК на сателиту и даље да се гледа. Кад сам видео Шарени Глобус замало сам се преврнуо од смеха. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.