Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. А њихову националну ферквенцију је ја мислим узео Фокс, који је сада Прва Турска...

+612
    Ово је тачно.

2. Little Britain USA

3. Odgledah prvu (za sad jedinu) epizodu HBO-ve ekranizacije Martinovog dela, Igra prestola i to bih preporučio svima :)

4. CALIFORNICATION убедљиво!

5. Kalifornikacija liči pomalo ko na mušku verziju "Seksa i grada" ;

6. Moja preporuka Farscape, Babylon 5 i Firefly.

7. Блу Маунтин Стејт
    У пичку материну неће да копира јебени видео...
    http://www.youtube.com/watch?v=7LuSP4QaXiQ&feature=related
    Та је песма на шпици можда неко зна за серију од раније :Д

8. Preporučio bih seriju Rome , nešto najbolje što sam dosad gledao.

9. Ja bih preporučila The walking dead :D
    Ko voli zombije, of kors :)

Isprva stvarno izgleda kao 90% zombijevskih filmova, ali do kraja prve epizode te toliko oduševi i uvuče u priču, da ostalih 5 (koliko je dosad snimljeno) gledaš bez daha...ili je bar s mnom tako bilo.

10. The WIRE
    Realistično do bola. Baltimor, crnje, dileli, drotovi, korupcija. Ovde nema šminke (valjda zato i nije pokupila nagrade kao neke izvikane), svi su prljavi, pijani, drogirani, neispavani; ubija se za sitne pare, pandur šalje svoju decu da uhode dilera, lezbo pandurka i gej crnja ubica... propast od likova. Obavezna lektira.

11. Ово изнад. Ко је воло "Хомисајд: лајф он д стрит", свидеће му се и "Д вајр".

12. Mada je serija odlicna, meni se bas svidja :)

13. My name is Earl
    M.A.S.H.
    Band of Brothers
    Deadwood
    Hobotnica
    Men Behaving Badly
    Oz
    a mislim da ove nisu spomenute:
    Sharpe
    Magnum, P.I.
    EDIT: Jedva sam našao ovu, nisam znao kako se zove.
    The New Statesman

14. DEXTER..... nenadjebiva serija

15. Da, mislim da se spominje na prethodnih 16 strana jedno 20ak puta :D Odgledao sam samo prvu sezonu, neki dan, od 10 u jutro do 22:30h. Nadam se da ću pogledati ostatak kad završi ispitni rok.

16. U bila je ona britanska Crne knjige,tako nešto, odlična
    Absolutely Fabulous- ludače :)
    Malkolm u sredini, suprim - kontam kad neko od srpskih emitera bude to prikazivao pljuštaće definicije s forama iz te serije samo tako...

17. Chuck, Nip/Tuck, Cheers, Boy Meets World, Gilmore Girls i naravno ER.
    EDIT: Nikita, The A-Team

18. Zna li neko koja je serija kad neki lik zavrsi neki faks, Harvrad, nesto tako, i onda mu ujak koji je mafija boss umre i ostavi mu mafiju. Bilo na FoxLife malo.

19. Serija koju biste preporucili

Пар комада:
    -Серија згибова
    -Серија склекова
    -Серија трбушњака
    -Серија пропадања

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.