Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. HBO Rome, jedna od najjačih serija ikada.

2. Moje ALL TIME FAVOURITE serije IKADA snimljene!

1. Sopranos
    2. Band of Brothers
    3. Vratice se rode
    4. CSI Miami
    5. Capri
    6. Prison Break
    7. Boston legal
    8. Harper's Island
    ..
    4575. Bela Ladja

3. CrazyAjvar

Moja preporuka Farscape

Kad bih nekom rekla da sam luda za ovom serijom, smejali bi mi se...:kme:

Dub

Nip/Tuck i naravno ER.

ER je vrhčina, a Reži me je...brrrrrrrrrr......

Ako nekom znači moja preporuka... Game of thrones

4. Heroe, True Blood, Boston Legal....bruka.

5. Banini jebiga, serija je kako bi rekli englezi misunderstood a lot.

6. Mental je bila mnogo dobra, šteta što su snimili tako malo epizoda.

7. Meni je Eli Stone bila dobra, pogledao sam nekoliko epizoda, ali samo 2 sezone su snimili.

8. њире, тр00 блад, мај нејмз еарл

стар трек :Д

9. SHAMELESS ali američka verzija! Odlgedao celu sezonu za tri dana.

http://www.imdb.com/title/tt1586680/

The series follows the dysfunctional family of Frank Gallagher, a single father of six children. While he spends his days drunk, his kids learn to take care of themselves.
    The show's producers sought to distinguish it from previous American working-class shows by highlighting how Frank's alcoholism affects his family.3 Paul Abbott, creator of the original, said, "It's not My Name Is Earl or Roseanne. It's got a much graver level of poverty attached to it. It's not blue collar; it's no collar."3 When John Wells, the showrunner, began pitching the show, he had to fight efforts to place the show in the South or in a trailer park—comedic clichés. He explained, "We have a comedic tradition of making fun of the people in those worlds. The reality is that these people aren't 'the other' — they're people who live four blocks down from you and two blocks over".3

10. Нип-Так, Пријатељи, Игра Престола. Вероватно су биле ал` мор`о сам д` гу напишем...

11. E da i jel neko gledao Two pints, birtanski sitkom. Interesuje me jel vredi gledati.

12. Da ne pominjem ove što svi znaju, evo jedne možda nekima nepoznate - britanska serija COUPLING... Odlična!

13. Heroes, True Blood, How I met your mother, Everybody hates Chris

14. Game of Thrones je odlicna serija na koju ces se sigurno navuci. Pise se po knjizi ako ti to igra neku ulogu i reziseri i scenaristi se trude da prate knjigu ali ima nekih izmena koje i nisu nesto toliko bitne. (u knjizi odredjeni likovi ne ginu) E sad ima i mana. Svaku knjigu ekranizuju kao jednu sezonu od 10 epizoda. Ima pet knjiga a jos se dve pisu. Vidis? Premijera sledece sezone, a jedna je zasad izasla, je 12. maja 2012. Prva sezona izasla 12. maja 2011. Sto znaci da cu biti sedam godina stariji kad odgledam sve a sto mi uzasno ide na zivce. Znaju oni iz HBO kako se krava muze. Serija odlicna skidaj u HD ne zasluzuje manje.

15. South Park, How I Met Your Mother, Scrubs jebe kevu svim kevama, klasika, Two and a Hlaf men sad gledaju svi, tako da to ne moram da pominjem, a može i ova silovateljska serdža sa zombijima - Walking Dead.

16. Мој аватар довољно говори. Ко бар једном није издркао на Рејлана Гивенса, тај није прави мушкарац. Реално. А да, Џастифајд се зове серија и пиша у три млаза по оним "Геј оф Троунс" калакурцијама што н00бови драшкају акржљала чвабала на њих.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.