Moja preporuka Farscape
Kad bih nekom rekla da sam luda za ovom serijom, smejali bi mi se...:kme:
Nip/Tuck i naravno ER.
ER je vrhčina, a Reži me je...brrrrrrrrrr......
Ako nekom znači moja preporuka... Game of thrones
Heroe, True Blood, Boston Legal....bruka.
Banini jebiga, serija je kako bi rekli englezi misunderstood a lot.
Mental je bila mnogo dobra, šteta što su snimili tako malo epizoda.
Meni je Eli Stone bila dobra, pogledao sam nekoliko epizoda, ali samo 2 sezone su snimili.
њире, тр00 блад, мај нејмз еарл
стар трек :Д
SHAMELESS ali američka verzija! Odlgedao celu sezonu za tri dana.
http://www.imdb.com/title/tt1586680/
The series follows the dysfunctional family of Frank Gallagher, a single father of six children. While he spends his days drunk, his kids learn to take care of themselves.
The show's producers sought to distinguish it from previous American working-class shows by highlighting how Frank's alcoholism affects his family.3 Paul Abbott, creator of the original, said, "It's not My Name Is Earl or Roseanne. It's got a much graver level of poverty attached to it. It's not blue collar; it's no collar."3 When John Wells, the showrunner, began pitching the show, he had to fight efforts to place the show in the South or in a trailer park—comedic clichés. He explained, "We have a comedic tradition of making fun of the people in those worlds. The reality is that these people aren't 'the other' — they're people who live four blocks down from you and two blocks over".3
Нип-Так, Пријатељи, Игра Престола. Вероватно су биле ал` мор`о сам д` гу напишем...
E da i jel neko gledao Two pints, birtanski sitkom. Interesuje me jel vredi gledati.
Spartacus blood and sand, apsolutna preporuka.
Family Guy :)
Vuk Karadžić http://www.youtube.com/watch?v=nfZDuGS5ldg
Bordžije.
Da ne pominjem ove što svi znaju, evo jedne možda nekima nepoznate - britanska serija COUPLING... Odlična!
Heroes, True Blood, How I met your mother, Everybody hates Chris
Game of Thrones je odlicna serija na koju ces se sigurno navuci. Pise se po knjizi ako ti to igra neku ulogu i reziseri i scenaristi se trude da prate knjigu ali ima nekih izmena koje i nisu nesto toliko bitne. (u knjizi odredjeni likovi ne ginu) E sad ima i mana. Svaku knjigu ekranizuju kao jednu sezonu od 10 epizoda. Ima pet knjiga a jos se dve pisu. Vidis? Premijera sledece sezone, a jedna je zasad izasla, je 12. maja 2012. Prva sezona izasla 12. maja 2011. Sto znaci da cu biti sedam godina stariji kad odgledam sve a sto mi uzasno ide na zivce. Znaju oni iz HBO kako se krava muze. Serija odlicna skidaj u HD ne zasluzuje manje.
South Park, How I Met Your Mother, Scrubs jebe kevu svim kevama, klasika, Two and a Hlaf men sad gledaju svi, tako da to ne moram da pominjem, a može i ova silovateljska serdža sa zombijima - Walking Dead.
Мој аватар довољно говори. Ко бар једном није издркао на Рејлана Гивенса, тај није прави мушкарац. Реално. А да, Џастифајд се зове серија и пиша у три млаза по оним "Геј оф Троунс" калакурцијама што н00бови драшкају акржљала чвабала на њих.
HBO Rome, jedna od najjačih serija ikada.