Forestere, famozno E se ne pojavljuje samo kad je u pitanju Eliotov POV. Zlo d.o.o. je uvek tako, čak i kada njegovi glavni ljudi pričaju o njemu.
https://s31.postimg.org/mev1wmrxn/bank.jpg Evo kadra koji nije Eliotov POV i tu se jasno vidi da su tvorci seriju hteli da iskoriste antukapiutalistički globalni bunt ne bi li napravili hajp. Možda je to E - Evil samo u Eliotovoj glavi, ali je potenciranje toga veoma neumešno i nesuptilno.
A za Hanibala ću reći da je govno zato što, umesto da bude jedna od najboljih serija svih vremena, oni su postali najveći neiskorišćen potencijal ikada. Da je npr. HBO to pravio kako zna, priča bi totalno druga bila.
Što se E Corpa tiče, da su preduzeće nazvali i Sunshine Corp znali bi šta je u pitanju, no su ovako naglasili, čisto da nekome nacrtaju gde je zlo u svetu.
Seltiče, u svom stilu. :D
Hanibal je pretvoren u eksploataciju s morem krvi, gotik horor, bez i jedne psovke. Jebem ti seriju koju vredi gledati samo zbog Madsa Mikelsena i kostimografa koji je uradio više za seriju od svih ostalih iz produkcije.
Brate, ja sam gledao seriju s velikim zadovoljstvom, finale je bilo odlično, ali serija jeste mnogo potencijala bacila niz rijeku. Pa zato je i neplanski prekinuta, jer nije imala gledanost. Trebaš biti Vladeta Jerotić da bi pratio seriju bez pauziranja.
nisam ni pomisljao ko je to uradio, ne verujem da je onaj crnja previse je obican lik, deluje kao neki sarlatan.ako se oko tog ubistva vrti cela serija ne bi valjda stavili tako nebitnog lika za ubicu.
Odustao sam od walking dead-a, počeo s GoT-om, teško bih stigao obe da odgledam, ostaviću WD za neke druge dane, dok me neko ohrabri da gledam.
Forestere, famozno E se ne pojavljuje samo kad je u pitanju Eliotov POV. Zlo d.o.o. je uvek tako, čak i kada njegovi glavni ljudi pričaju o njemu.
https://s31.postimg.org/mev1wmrxn/bank.jpg
Evo kadra koji nije Eliotov POV i tu se jasno vidi da su tvorci seriju hteli da iskoriste antukapiutalistički globalni bunt ne bi li napravili hajp. Možda je to E - Evil samo u Eliotovoj glavi, ali je potenciranje toga veoma neumešno i nesuptilno.
A za Hanibala ću reći da je govno zato što, umesto da bude jedna od najboljih serija svih vremena, oni su postali najveći neiskorišćen potencijal ikada. Da je npr. HBO to pravio kako zna, priča bi totalno druga bila.
A možda ih je HBO podmitio da onako završe seriju, a?
Što se E Corpa tiče, da su preduzeće nazvali i Sunshine Corp znali bi šta je u pitanju, no su ovako naglasili, čisto da nekome nacrtaju gde je zlo u svetu.
Seltiče, u svom stilu. :D
Hanibal je pretvoren u eksploataciju s morem krvi, gotik horor, bez i jedne psovke. Jebem ti seriju koju vredi gledati samo zbog Madsa Mikelsena i kostimografa koji je uradio više za seriju od svih ostalih iz produkcije.
pogledaj ti to opet kuco
ja sam zakazao negde u novembru/decembru ponovno gledanje, cenim tad je najbolje
Nisam ti ja kuca bre! :D
Brate, ja sam gledao seriju s velikim zadovoljstvom, finale je bilo odlično, ali serija jeste mnogo potencijala bacila niz rijeku. Pa zato je i neplanski prekinuta, jer nije imala gledanost. Trebaš biti Vladeta Jerotić da bi pratio seriju bez pauziranja.
pa nemoj nazivati govnetom jebo ga ti mnogo sam licno primio to!
sad se setih kad je poceo mr robot apofis je objasnio postom ovde ne mogu da nadjem sad :/
Jeste, reče lik da je to sve podli plan DELL-a :D
https://www.google.rs/?gws_rd=cr&ei=H7eHV_OPDojv6QTpg6bQCw#q=%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%81+dell+robot+site:vukajlija.com
ja tukao slicno u guglu al nisam mogao da nadjem fala stvn
the night of PILOT epizoda jebe majke, jedva čekam nove epizode
http://www.imdb.com/title/tt3012698/ fenomenalna mini-serija
Ok
drugari gledajte the night of pa da diskutujemo o ubici i onda vi kažete onaj crnjin drug i ja kažem nije crnjin drug nego onaj drugi crnja
ja mislim da je neka sekta u pitanju ili masoni
šta misliš je l devojku iskasapio onaj crnjo ili onaj što vozi hearse ili neko treći?
nisam ni pomisljao ko je to uradio, ne verujem da je onaj crnja previse je obican lik, deluje kao neki sarlatan.ako se oko tog ubistva vrti cela serija ne bi valjda stavili tako nebitnog lika za ubicu.
Robot nastavlja u retardiranom stilu. Da nije Velikove žene, verovatno ne bih ni gledao.