Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
U, Rim je cista desetka, i jeste za meracenje. :)
Završio s prvom sezonom. Dobio više od očekivanog, a očekivao sam jednu kvalitetnu testosteronsku zabavu, koja se na kraju pretvorila u mnogo ozbiljan projekat. Povrh svega što je vrhunsko, najviše cenim muzički ukus tvorca serije. I sviđa mi se veoma ljubazan romantizam u seriji koji je koketira s patetikom, kao što neke serije znaju.
Nije popunjavao spomenar, rubrika "omiljena grupa" i "omiljena pesma", vec je pravio seriju Peaky Blunders. I u njoj (valjda) odgovarajucu muziku. Samo 2 stvari su mi padale na pamet svaki put kad krene pesma: pile i sisa.
Svaki stvaralac, bilo da je serija ili film sa saundtrekom koji nije uglavnom sninam ekskluzivno za seriju, ubacuje adekvatnu i odgovarajuću ali isto tako i preferira njemu drage muzičare. U prvoj sezoni se, ako izuzmemo Red Right Hand, Kejv pojavljuje barem triput koliko se sećam. To definitivno znači da lik drka na Kejva, što mu je svejedno za pohvalu.
Kad izbacim iz glave slike pilica i sisa pocnem da vrtim tabove tragajuci za jutjub klipom koji se slucajno pokrenuo tokom epizode. Pa onda da trazim telefon koji zvoni.
To sto on drka na kejva mu moze biti za pohvalu, ali to sto ga trpa tamo gde mu nije mesto (ili ne ume da ga uklopi na to mesto) je jedan od razloga zasto je serija izdrkotina obicna.
Glem odakle mi Sabibi poznat, a on je onaj koji otfikario šaku Džejmiju.
Dajte neku seriju koja se za noć može pogledati.
Dakle, da nema puno epizoda i da je dobra.
Jel ti bitno da je strana serija Vesna?
Ajde može. :)
http://www.imdb.com/title/tt3228904/
Izvolte.
nijedan torent sajt ne radi da skinem the night of.... aaaa jeebem ti ponedeljak
Skinuo sam the night of sa Extratorrent-a okej je slika.
Ima na rarbg, fina slikica
Nubovi slika ne zavisi od sajta nego grupe koja ripuje, poyy X00xour
Фарго, добра је серија у пичку материну. Добра прича и то. Били Боб Торнтон јебе са улогом. Погледао сам за сада једну сезону, а 2017. се снима трећа.
много квалитетније од истоименог филма.
http://www.imdb.com/title/tt2802850/?ref_=nv_sr_1
Bombas, ne zavisi ni od ripa, nego od monitora!
Блек мир'р и Лутер немају пуно епизода и јебу баш доста јако онако баш баш много су добре....
Luter je odlična serija. Idris Elba je crni glumac ranga Sidnija Poatjea i Samuila Džeksona. Dingospo!
I šušti dok govori, kao neka nigga verzija Šonerija.
The Night Of hit ovog leta. Turturo gospodin.