Auuu. Sedma epizoda Mr. Robota nešto najjače na televiziji ove gosine. Esmail car, taman pomisliš da je mediocre storyline kad ono PREOBJASN od epizode jebeni. Poslednjih 10 minuta - prelepost.
Ray Donovan jebe, još 3 epizode ostale. U septembru kreće gužva:
3. počinje Narcos, 15. South Park i American Horror Story, 20. Lucifer, a 23. Blacklist.
jel moze neko da mi kaze sta je bilo u trecoj epizodi ali da ne oktriva mnogo? odgledao sam drugu gde na kraju nasza odvode u zatvor i tu stao, nastavio bih da gledam pa zbog toga..
Jedna mi stvar samo ostala nejasna, ali su to možda planirali da odgonetnu u finalu - kad Turturo počne da prati onog crnca što je bio u društvu Rasela Vestbruka u prvoj epizodi. Finalni kadar je ukazivao da je na pragu nečega, ali tu su stali. I ovaj tizer na početku sedme sa mrtvom ribom po istom paternu... Šta god bilo, HBO dokazuje da je produkcija za sebe. Sad će inače da rade i neku seriju za našu ekspozituru HBO-a, nadamo se osveženju.
Ma daj jbt ne postoji precenjenije govno od got.
Auuu. Sedma epizoda Mr. Robota nešto najjače na televiziji ove gosine. Esmail car, taman pomisliš da je mediocre storyline kad ono PREOBJASN od epizode jebeni. Poslednjih 10 minuta - prelepost.
strašno jebote Džanki, a baš se činilo da postaješ simpatičan mladić
Što to prov
Doduše preterah malo sa zadnjih par godina, ali ove godine je ok
Ray Donovan jebe, još 3 epizode ostale. U septembru kreće gužva:
3. počinje Narcos, 15. South Park i American Horror Story, 20. Lucifer, a 23. Blacklist.
Što nema jebene The Night Of još uvek?!
lolo upravo to htedoh da napišem, svake nedelje izađe ponedeljkom ujutru a sad jedu govna
Sigurno i ettv slavi neočekivanu pobedu nad Štimarom & co.
je l' bez titla gledaš? ja probao prošlu mada je dosta loš kvalitet zvuka
Sad sam dipvebovo, nema niĐe. Ovo što Prov kaže, slavlje.
Jel neko našao the night of? Isteko mi pre neki dan promo period za HBO, sve im jebem sad nema ni torenta kad je najzakuvanije
Upravo gledem, brt. Izašlo je prililno kasno.
https://thepiratebay.org/torrent/15620894/The_Night_Of_Part_7_720p_HDTV_x265_HEVC_250MB_-_ShAaNiG
Fala proviron brt
Ostala još jedna. Sigurno najbolja serija s premijerom ove godine, možda i sveukupno najbolja serija ove godine emitovana.
Uf, The Night Of plodi snažno, za 7 dana finale.
jel moze neko da mi kaze sta je bilo u trecoj epizodi ali da ne oktriva mnogo? odgledao sam drugu gde na kraju nasza odvode u zatvor i tu stao, nastavio bih da gledam pa zbog toga..
Flipse, jbg, ne možemo ti reći, a da ne bude kvariša. Gledaj i uživaj.
Spoiler allert!!!
Jedna mi stvar samo ostala nejasna, ali su to možda planirali da odgonetnu u finalu - kad Turturo počne da prati onog crnca što je bio u društvu Rasela Vestbruka u prvoj epizodi. Finalni kadar je ukazivao da je na pragu nečega, ali tu su stali. I ovaj tizer na početku sedme sa mrtvom ribom po istom paternu... Šta god bilo, HBO dokazuje da je produkcija za sebe. Sad će inače da rade i neku seriju za našu ekspozituru HBO-a, nadamo se osveženju.
bice i true detective