Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. nije jer bice 3ce sezone tr det

2. jedna od najjačih seriaj svih vremena. Glumi Radmila Tomović Greenwood. Seks i grad PROPO!

3. Provirone, imaš pravo, The Night Of je totalno 3. sezona True Detective.. Ako je posmatramo tako, jača je od druge sezone :)
    Možda se i ovde desi da je ubica neko na koga nije obraćana pažnja. Plot twist: Mačka je ubica, odlazi u zatvor umesto Nasira i puši krek sa Omarom iz Žice!

4. Au kako nonšalantno jebe 6. epizoda The Night Of. Još onaj saundtrek na kraju epizode, naježio sam se! Kakva pesma, kakav tekst!

5. I koliko je ova (na prvi pogled bezveze) Chandrina <3 rečenica dobila na težini na kraju epizode, stvarno prelepo

"All I ask is that you keep an open mind and remember this: There's no burden on me to prove to you the defendant didn't commit the crime. The burden is on the state to prove he did."

HAJP JE REALAN CRNJO

6. Džanki pokazuje mnogo sklonosti modernom awwwwizmu, a delovalo je kao da je krenuo putem grubijana. <3

7. Toliko dobra epizoda da sad eto ne mogu da zaspim jbg

8. Nakon završetka 8. epizode jedini logičan potez je gledanje Oz-a. Nema mi druge.

9. Uf, kakva epizoda Mr. Robota, naročito zadnjih 10-ak minuta.

10. Daj naš ili eng. titl, Seltiče. Na x264 je mnogo loš zvuk, nikako ne mogu razaznati šta se priča.

11. E, da, jedva dočekah.

12. mortrisa prica se po forumu da ste musko

13. Kakvo je pretenciozno govno ovaj Robot

14. ja mislim da ću da batalim, izrazito mi je teško pala četvrta epizoda

pogledaću početak pete, pa ako umre plavuša u prvih petnaest minuta, nastaviću da gledam

15. Umire al ne u 15 min jbg
    3 epizoda negde
    Inače Got > sve ostale serije

16. Почео да се много пресерава онај Рррр Мартин, посебно око васкрсавања Џона Сноуа

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.