Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
O da, otkako je mlađi Nolan završio fenomenalni Person of Interest, ovo je nešto što najviše iščekujem.
U subotu izlazi cijela 2. sezona Narcosa.
jel valja narkos čemu, moj burazer gleda, pa sam automatski zaključio da je gowno
Nije posteno da imas tako misljenje o bratu
odlican
jel valja narkos čemu, moj burazer gleda, pa sam automatski zaključio da je gowno
A ovamo pričaš kako su braća najveće bogatstvo. E, živote...
Da bre...
Vidim da je HBO otkazao snimanje druge sezone serije "Vinyl", a baš sam se naoštrio da je gledam posle "The Night Of". Ima li smislen kraj prva sezona, pošto se neće snimati više?
Brate "Vinyl" je do jaja poceo, ali ga onda zasrali. Totalno usporili desavanja. Sve sto se desilo u prvoj sezoni moglo da se stavi u 4 epizode.
Steta, imalo je potencijala. Ipak je smestena radnja u 2 najludje decenije 20. veka.
Meni je serija bila dobra, svakako vredna gledanja, nema nekih klifhengera na kraju, samo bi nastavili da cepaju dalje u vodjenju kompanije i te munje, ako se dobro secam
Sjecanje ti je ko u starca od 80 ljeta
Samo jedna u moru mojih mana
Izašao narcos S02, za sada samo eng. titl prve epizode:
http://www.addic7ed.com/serie/Narcos/2/1/Free_at_Last
je l' gledao ko novu epku robota?
U ja zaboravio, evo skidam
Ovo mi je i dalje jedna od najvećih i najtužnijih ljubavnih priča ikada ispričanih na filmu ili televiziji.
https://www.youtube.com/watch?v=WwzFllsdNGE
Gledao ja robota, malo su se oprali za iseravanje u prethodnoj, sa minimalističkim objašnjenjem Eliotovog bivstvovanja u zatvoru
Zašto, iako smatram Robota lošom serijom, uvek redovno skinem i odgledam, kašnjenja bez? Sad skinuo s02e09 i sigurno ću odgledati pre počinka. Mazohizam čist!
03:30 epizode i već mi muka.
Inače epizoda Sopranova 4x13 jedna od najjačih tv momenata svih vremena, preporučujem rewatch svima. Gloria Trilo<3