Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. što se tiče robotare i u prošloj epizodu si izbegavali da prikažu Eliota, a moram da vidim št aće se desiti u finalu, jače je od mene

2. 9. maj, jebem te živote! Ljubo Čupić se u raki prevrće.

3. Najkasnije od jeseni patkica protestanti u Mr. Robot jakni.

4. Odgledao sam samo prvu epizodu BB, šta znam čini mi se da obećava po ovome što sam vidijo al nemere prići GoT-u za sada iako se ne mogu porediti.

5. Dok se zahukta malo, tek u drugoj i trecoj krece

6. Imace odgledao 3ep narcosa druge sezone, ipak imaju materijala jos, ok je

Mr Robot satro objasnio kako je tripovao sve, rej satro upravnik ma daj, ali pratim do kraja, nekako te cima da gledas

7. lepo rekoh ja za reja pre par dana

8. A cekaj sta je on onda radio za reja? Onaj kao vodja one lude bande hteo da ga bije jer je imao neke bitkoine na tom sajtu satro, sta su mogli u realnosti da budu, cigare gudra sta i koja je uloga reja tu bila, on ubacivao u zatvor gudru ovi rasturali, al sta je onda eliot tu uradio, zbog cega je bio potreban reju? Oni pokazali da je onaj brat cuvar i,rej upravnik i kao eto to ste propustili duvajte kurav bre

9. preporučujem seriju the sopranos, dobra je dosta

10. Počeo sam da gledam Stranger Things, deluje mi simpatično, kaao neka SF limunadica za celu porodicu. Ok, ne razumem baš ni previsoku ocenu sa imdb-a, ali je osveženje serija, neki flešbek u 80-e. Muzika (bar u prve dve ep) kida! Pogotovo glavna tema, sjajna je, blejdranerovska

11. још један предлог за блек мирор, баш скоро сам одгледао.

12. Ne gledajte Night of. Na šta sam ja bacio 8 i po sati svog života jebote, bolje sve delove
    Žikine dinastije da sam odgledao.

13. Mojne kenjas Roki dobra je serija, poprilicno pisanje po americkom pravosudnom sistemu.

14. e Roki, što si gledo ceo serijal ako nije dobra, nemogue da si tek na kraju zaključio da je sranje, znači ipak te zanimalo šta će biti... ja sam Game of thrones pogledao pola epizode i Breaking bad prvu epizodu i nikad više minuta, odmah shvatio da je sranje

15. бомбаш, које би ти серије издвојио као добре? бар неколико.

16. Zajebi da nabraja ajd da pokušamo dubodemo
    Bombaš šta misliš o sopranovima,lost i žici

17. sopranove i lost nisam gledao, zicu gledao prvu sezonu nije losa, drugu krenuo ako se ne varam prva epizoda druge sezone nesto na nekom brodu i nije mi se dopalo nisam nastavljao.

18. Inace top tri serije su mi Mucke, Falicni Pansion i Crna Guja.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.