Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
одличне серије, али то су углавном хумористичке. дај још неки жанр.
друга сезоне је углавном у луци (синдикат, кријумчарење и тако то), можда си на то мислио. не сећам се радње на бродовима.
Pa to, prva epizoda nesto neki brodovi, ovaj dominik west valjda premesten ili sta vec ne secam se, uglavnom nije kul i ja sam prestao. Prva sezona respect iako se cela vrti oko toga da oni nesto cuju a ne cuju na prisluskivanje. Uglavnom izvucen max iz tankog zapleta.
Humoristicke su mi omiljene, drame ne gledam ni u kurcu imam problem da odrzim paznju i kad gledam dramski film, a kamoli seriju u nastavcima.
A tek epsku fantastiku sto ne volim iako imam sve te knjige... Imam neki problem sa zmajevima i carobnjacima
Narkos opasna rabota! Netflix se ne zajebava.
Dajte da gledam nesto al sto je zavrseno daleko bilo da cekam da izadje nova ep
"Person of Interest"
http://www.imdb.com/title/tt1839578/
Izguraj par "slučaj nedelje" epizoda, nakon čega počne prva veća priča da se razvija i nećeš se pokajati.
Agilni, ovo je dobra serija.
Bordvok impajr Pseto. Poyy.
Mnogo epizoda POI. Pratio sam dok je bilo na RTS ili B92. Deluje ok.
Opaaa
http://deadline.com/2016/09/narcos-renewed-season-3-4-netflix-1201813634/
usvaja se
KVARIŠA!!!
Pa zar sad ne završava Narcos? To jest, bio sam ubeđen da nema mnogo prostora posle prve sezone, onda u petoj epizodi vidim klasa policajaca '92. a Eskobara roknuli tek posle dve godine.
kvariša edit: nije '94. ali skoro.
I ja sam mislio kraj jbt
Ako ovo stvarno ide posle druge sezone, onda kurac. Armine, znači nije kraj na kraju S02, ako si odgledao?
Tek sam 6ep odgledao
Ja sam mislio i u prvoj da ce ga uhvatiti i kraj, pa sam mislio da nece imati materijala za drugum razvlacice sranja, al evo oni idu fino, mora da ima tu jos sranja preveliki je bio pablo
Debeli što radi za Džudi mi je najjača glava druge sezone. Inače, primeti li ko kakvu prdaru ima Eskobarova žena? Ljepuškasto lice, ali prdara ajme meni.
Prava mala latino bomba
8th Street Latinas hehehe :D
Aha gugl je razjasnio sta je u pitanju
Uf, kako bih tukao 95% ekipe iz Voking Deda, bože. A onog malog retarda bih udarao zarđalom šipkom dok ne umre.
Inače, druga sezona Najt ofa bi trebalo da bude bolja od prve. Ova prva me uopšte nije oduševila koliko sam očekivao.
I da, Pablova žena je brutalna. Je li još nekome lik što glumi Eskobara jako iritantan?