Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ovo sa simpsonom bilo na tv-u nisam gledao osim kad naletim pa ne mogu puno da kazem osim da drzi paznju i ima drame psiholoske
Ima scena kad kaze aj em nat blek aj em ou dzej simpson hehehe ti crnci ludi pa bog
Pseto, samo S04 je gotova, greota bi bila ukinuti seriju. Skidajte odavde đe je Arm rekao, a ima i https://torrentzeu.to/
I Remi Malek zabo emija za ulogu Eliota, to mi je nekako očekivano bilo moram priznati
Ma Jenkiji su to, dali mu Emi iz sažaljenja, sigurno su kontali: "Malek je rijetka albino verzija Edgara Davidsa, zaslužuje ovo!".
A ne znas kolko sezona ce biti? Jedva cekam da zavrsi pa da pocnem da gledam sudeci po prve dve sezone jedna od najboljih serija ikada
Jbg, ne znam, ali biće još jedna sezona Robota sigurno.
mislim da je mislio na donovana :D
Uf, sad sam skonto. Biće 5. sezona Donovana, ovdje potvrđeno.
Naravno da sam mislio na donovana ko gleda te robote i cuda. Rej najjaci lik jos od polija iz sopranovih i dandija iz romanzo criminale sig
Do jaja drago mi sto ima samo 5 sezona jer cu pre poceti da gledam al mi krivo sto cu gledati samo 5 sezona. Ne znam za sta da navijam eh sudbino kurvo prokleta :(
pseto ti mi ne deluješ kao lik koji gleda serije, no offence m8
Ko zna, možda 2017. obnove za 6. sezonu.
Ovaj narkoman detektiv iz Kilinga je totalno "El ima neka problena".
Pa i ne gledam brt, ne gledam ni filmove. Retko da imam vremena da zabodem pogotovo u zadnje vreme. Odgledao sam mozda 5 serija(vrv manje ali ono aj da kazemo)
Gledam sada, doduse, boardwalk empire po grifinovoj preporuci i do jaja mi je serija. On mi je preporucio i romanzo criminale serija kidalica prava.
Whaaat, kako ja ne znam za ovu seriju romanzo criminale :O
Armine, Armine..
Rej Donovan nastavlja da jebe.
ako ima neko torent za romanzo criminale i srpski prevod nek posalje mi
Au kraftwerk na otvaranju finala mr.robota, APLAUZ
zar nije bio kraftwerk i u nekoj ranijoj epizodi?
Ne znam, nisam primetio, možda mi je promaklo. Dobra epizoda