Serije - preporuke, kritike, diskusija

  1. Završio sam s Brom S02. I druga odlična. Jebu Nordlinzi opasno!

    Spojlerčina!!!!!

    Ko je onaj lik koji na kraju ubiju crnu farmeceutkinju? Je l' se o tome priča u S03 ili je tu stavljana tačka? Tuyan kraj za Martina :(

  2. Počeo da gledam "Braindead" i nisam mogao da se odvojim od ekrana, iako sam imao u planu da pogledam samo pilot epizodu, pa da tek večeras bindžujem.

    Uglavnom, jebeno prezabavna zajebancija! Svako ko voli satiru, preporučujem je. Iako je kritika američke politike već pomalo izrabljena tema, kada se to začini sa malo sasvim dobrog SF-a, fenomenalnom glumom i glavnom glumicom koju je tako prijatno gledati, dobije se sjajna serija. Postoji samo jedna sezona i verovatno ih neće biti više, a pred ove Hilari-Tramp izbore je možda i najbolje vreme da se pogleda.

    Napomena samo da je na srpski prevedeno prvih sedam epizoda, a preostalih šest se moraju pratiti s engleskim titlom (mada neki lik jednom nedeljno izbaci po titl za svaku epizodu, pa će već za vikend to biti osam epizoda).

  3. Koje je sranje ovaj Daredevil, nije mi dobro znači.

  4. Ocena 8.8 jebem ti Amera retardiranog, pa Srećni ljudi imaju bolje akcione scene.

  5. Arminu omiljena serija lol

  6. Slep čovek tačno zna gde je koja ulica u jebenom Njujorku i gde je koji podrum. Ajde da je delimično slep i da ima one naočare kao Daredevil u filmu ali jebote... Je l' jebe mene neko? Scene borbi su toliko očajne da ne znam... On se kao okrene nešto i svi padaju oko njega. 8.8 im majki jebem.

  7. Pa ulice u njujorku su numerisane redom, ako zna gde je jedanaesta ulica, zna i gde je dvajes peta bez gledanja ;)))

  8. Daredevil ima jaku ocenu jer su ga ocenjivala deca.kao sto ima betmen spajdermen i ostala govna.

  9. tristan avetinja bez klevete ja prvi pljujem na superheorje govna

  10. Роки, да га јебеш не мо'ш се жалити на то што суперхерој има супермоћи....

  11. Роки Билбао™
    Koje je sranje ovaj Daredevil, nije mi dobro znači.

    Ne kaže se Daredevil, Roki. Na srpskom se kaže doslovno Usuđavo, ili figurativno Nebojša, pa kako ko voli.

  12. dardevil il kako god preocajna serija, ispod svakog dostojanstva je loziti se na tako nesto

  13. Daredevila sam odgledao jednu epizodu i komotno batalio. Ne mogu da sudim o celoj seriji, ali ta jedna epizoda je živi očaj, tako da postoji vrlo realna mogućnost da je i cela serija sranje.
    Skinuo sam skoro Coupling, pa planiram da je celu odgledam, jer sam na tv-u gledao samo nekoliko epizoda, a retko se koje sećam. Ortak me je smarao da je preodličan humor, pa rek'o da je isprobam.

  14. odlicna coupling ko voli taj fazon

  15. је л' вечерас трећа епизода вестворлда на торенту, или сутра?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.