Prijava

odgledao 3 epizode exorcist serije, plot je bio navlakusa, cista prevara.specijalni efekti su kao iz kraja 90ih.pa jbt ako nemas pare onda nemoj da snimas seriju-to bih porucio reziseru

Prochitao je i evo razmishlja

bombas, znam da se zezas

inače, skinuo sam sve Quarry romane po kojima je rađena serija...pa taman da se pročita kad se završ 1. sezona, ko će da čeka 2. sezonu lolo

koji romani kako su prevedeni na srp ko ih je pisao?

na engleskom su, labo. Max Allan Collins ih je pisao.

Počeo sam sa Bronom sinoć. Ono mnogo ozbiljna serija. Produkcija da se ne postide ni Ameri.

Završio sam s Bron S01. Fantastična serija, ali fantaštična. Kakva produkcija. Ono, ne znaš da li je bolje režirana, napisana, odglumljena, koncipirana ili snimljena. Saga je jedan od najboljih ženskih likova koje sam video na malim ekranima i verujem da u druge dve sezone se više istražuje njega prošlost i uzrok autizma. I onaj ožiljak nije objašnjen, tako da je to probabli deo radnje nastavka.

Desetka ko kuća!

Ožiljak nije "odglumljen", tj. nije tu samo zbog serije, žena ga stvarno ima :)

Aha, nisam znao to. Mislio sam da će o tome biti reč u nastavku, tipa da je njeno ponašanje posledica neke traume, npr. batina i silovanja i da je to šminka. A Saga gotovo identičnu facu ima kao Staša Koprivica, redateljka i uticajna tviterašica.

Edit: A u nekim kadrovima je baš vidljiv scar, a mogla je to šminka da zamaskira. Mada, možda i on igra ulogu u nastavku.

Ja nikako da se nakanim da pogledam drugu sezonu, valjda zato što sam čuo da je nešto bitno u tećoj drugačije, tako negde sam sebi spojlovao neke sitnice iz druge, pa podsvesno ne bih da kvarim prvu sezonu, a zapravo sam ubeđen i da su druge dve do jaja. Uglavnom, ne znam da li će biti reči o ožiljku.

Stvarno desetka za prvu, to se slažem.

Spojlerče!

Kad su prikazali fotografiju ubice pre operacije, i u onom iščekivanju da vidim kako ubica izgleda, deo mene se nadao da će se pojaviti Lars Mikelsen.

Svejedno, jebeni Danci i Šveđani, male zemlje a takve kinematografske supersile (tu se i serije računaju ako ih gledamo kao derivate filma).

Počeo sam sa Bronom sinoć. Ono mnogo ozbiljna serija. Produkcija da se ne postide ni Ameri.
pre 14 sati

Završio sam s Bron S01.
pre 2 sata

:)
http://bulevar.b92.net/bizar.php?yyyy=2016&mm=10&dd=02&nav_id=1183271

Ja planiram da u petak žrtvujem izlazak za koji svakako nemam para i izbindžujem prvu (verovatno i jedinu) sezonu serije "Braindead". Pred ove američke izbore, na kojima takođe nemam prava na izlazak, je pravi trenutak, rekao bih.

Kad sam video naslov "Da li ste i vi bindžer", ja pomislio to neka nova perverzija, kad ono serije... Njah...

Jeste, ima prizvuk nekog novog načina vezivanja ljudi... što u suštini i jeste, ali tvoj fah XD

Meni palo na pamet nešto kao neka nova vrsta svingeraja.

Ima li uopšte porno-serija?

Samo u nekoj rijaliti formi, koliko znam...

Mada evo šta isfiltrirano nudi TV Maze (inače ponajbolji sajt za kopanje po serijama, njihovim statusima...) kada se "adult" iskombinuje sa "scripted":

http://www.tvmaze.com/shows?Show%5BshowStatus_enum%5D=&Show%5BshowType_enum%5D=1&Show%5Bgenre%5D=19&Show%5Blanguage_enum%5D=&Show%5Bcountry_enum%5D=&Show%5Bnetwork_id%5D=&Show%5BwebChannel_id%5D=&Show%5Bsort%5D=1

Valde, koliko je samo retardiran ovaj tekst, kao i cela ta Bulevar redakcija. Žmureći na jedno oko sam otvorio sekciju komentara i prijatno se iznenadio da ne preovlađuju komentari tipa "Amerinakci nam truju decu, gledaju njihove dekadentne serije po deset sati dnevno! Država duradi nešto!"