Prijava

Kakva je ovo jebena legenda, prosto neverovatno da nije najgledanija serija i da ljudi umesto ovoga gledaju neke debilizme

Brate Šomi23 kaže da je ovo najveće govno od serije ikada

Pa dobro kome verujes ti

Da li veruješ južnjaku koji je za vreme bombardovanja gledao Vitez Koju dok mu je niz bradu curio nepečen žumanjak, ili više veruješ naturalizovanom žitelju Beograda koji je u to vreme prvi put probao dimljenu travu?

https://www.youtube.com/watch?v=phFM3V_dors

i kakav izbor pesme za trejler, sammy davis jr, tekst uklapa prelepo

Armine, muzika razbija u seriji inače, a ovo najavljuje nastavak te filozofije

1. Midnight Texas odlična pilot epizoda, ima puno ljutih glavica;
2. Animal Kingdom i dalje jak, preporuke

Bila je neka seltikasta serija fazon do pre pet godina otprilike pustala se na foksu (ja msm) mozda i kasnije, neki burazer je pisac ja msm i otisao kao mlad iz te svoje selendre u veliki grad, i napisao knjigu o svom zivotu u toj selendri i proslavi se. Igrom slucaja (msm da pise drugi deo knjige) vrati se u tu selendru i najbolji ortak iz detinjstva hoce da ga bije, drustvo ga ignorise (podseca na maestra malo, samo sto je ovaj poznat, i napisao je knjigu), kenjanja kako nije ovo isto mesto kao kad si otisao, i sva ta desavanja tu su bila i sl. Zna li neko kako se zove? Zanr je vrv drama nije sci fi komedija, misterija, i slicno, pa ostaje da bude drama sto moze da bude.

Nista specijalno serija, i tad dok je pustana blejala je uz rucak na tvu fazon, al poludim kad mi nesto tako padne na pamet i ne mogu da se setim. Ajde selcite sad da te vidim poznavaocu serija!

1. Dio, ovo izgleda toliko jadno
2. Nisam ja poznavalac, nego gledalac. Zapravo, Rađ mi je dao titulu

Deluje jer jeste. Ali ne menja cinjenicu da hocu da poludim ako nesto ne znam da se setim.

Krenuo opet Rick and Morty, jeeee

Fala bogu više, sto godina čekam posle one briljantne prve epizode

Ozark skinuo, večeras ću gledati.
Nego, Preacher sjajna današnja epizoda, kao i Midnight Texas E02