Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Omiljene ep blek mirora?

2. СВЕ
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

3. Tek sad odgledah treću sozonu Gomore, primetan pad kvaliteta u odnosu na prve dve ali i dalje je jako dobro pogotovo pred kraj. Samo ne znam kako Ćiro nauči bugarski onako dobro za ono kratko vreme što je proveo tamo? I ko su oni likovi što pričaju srpski i valjaju Đeniju kokain po prijateljskoj ceni, Kotorani neki vrv?

4. Ima li iđe pete epizode Brona?

5. Našao sam sinoć i odgledao. Kako baba išamara onu kurveštiju, ajoj ajme meni :D

6. Babylon Berlin, njemacke serije najbolje serije. Gledao samo prvu epizodu al obecava bas bas

7. Bron može komotno da ide u konkurenciju za najbolju seriju van engleskog govornog područja ikad!

8. Tu seriju planiram da počnem od druge sezone i nikako da stignem. Jel oni jedno ubistvo rešavaju sve četiri sezone?

9. 9-1-1 odlična serija. Nisu mogli bolje početi 2018. Nadam se da se nece slošiti.

10. Fađo, gledaj Bron od samog početka. Saake, saće provjerim valja li to.

11. Krenuo da gledam Bron, odlicna. A fora gledam i sve mi nesto poznato, kad se setim da sam davno skidao vec i odgledao prvu epizodu, sad pojma nemam sto nisam nastavio, cini mi se da sam tad spremao pravosudni pa da mi je trebalo nesto tralala. Ako se pokaze kao sto se pokazao i Borgen, skidam kapu Dancima. Svedjanima sam vec skinuo sa drugih razloga.

12. Apofise, svidjeće ti se Bron, ima odličnu radnju. Posebnu pažnju su obratili na svoju skandinavsku emotivnu hladnoću, to mi se sviđa.

13. celtic, pogledaj nećeš se zajebati. Ovakav tip serija je falio ali vidim da ih u 2018 ima već (Brave, Chicago Med i The Resident).

14. kakva je britannia?

15. Pazi seltik savetuje Apofisa koju seriju da gleda, a izvesni Saake savetuje seltika.
    Saake, Bože, nauči me

Aj dajte nešto meni, smrtniku, šta da gledam dok ne nasnime nove GoT, Vikinge

16. taj bron je bio na tv-u pre nekih 2 meseca.pogledao sam prvu epizodu.slucajno naleteo.kasno su pustali,pa nisam nastavio.al skinucu definitivno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.