Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Vidiš da nije ''teško'' :)
Da ponovim, u slučaju da neko neje skontao.
Ето, ја вам дајем врхунску препоруку, а ви ме дижете да ме јебете. :)
Селенијум, ја сам гледао пар епизода, али ме смара та тематика, па сам баталио. Моја препорука ти је да гледаш данску крими-серију форбриделсен. Поздрав.
koji hipsteraj, e! danska krimi serija..
Добра је серија, барем је прича интересантна и жалио сам што су је отказали... Баш је обећавала..
Ћу'де, видро, немој сад да ти препоручим данску хорор-серију!
nemo' horor, ne volim to
al' ne gledam ništa drugo sem krimi serija, baš mi leže
al' sumnjam da bih mogla da svarim danski :)
Aj ne kenjajte da gledate dansko-holandske koprodukcije? A jebote, svaka vam čast.
Пази, дрови, ако волиш жанр, нема шансе да се нећеш одушевити. Ово је сигурно једна од најбољих у последње време. Сварићеш и дански, мада јесу много смешни са акцентом. Иначе, није хипстерај, ББЦ је купио права и приказивао! У Егленској!
aj, jeb'la mater, utefteriću je, ne pamtim kad sam gledala dobru
čim završim breaking bad - gledam ;D
http://www.imdb.com/title/tt0478942/
Gledao sam samo pilot epizodu.
Ако има неко добар торент за трећу сезону battlestar galactica а да не износи преко 4 гига, нек ми тури на пвт. Кад кажем добар, мислим пристојан број сидера, не на квалитет слике. Јер, знам, сезона од 4 гига не може изгледати супер. Такође, и мањи пакети од рецимо 2,5 или 3 гига такође су добродошли.
Тоо, фацо, послушао си предлог. Имаш на торрентз.еу добар торент, око 4 гига, има сидера. Ја синоћ одгледао последњу епизоду, умал се нисам заплакао. Сад сам скинуо Каприку, као, период пре него што су се сајлонци подјармили. А имаш и мини серију Батлестар Галактика - Блад енд Хром, почела да се емитује пре месец дана.
Трећа сезона брате, не четврта. И шаљи ми у пвт молим те, немој овде. Као пиратерија ово оно :) А овај линк горе обриши. Фала још једном...
Ееее нашао сам преко овог твог сајта. Иначе нисам залазио из кат.пх па се правим енглез, а све је уствари било два клика далеко :)
Odgledao tek prvu sezonu Vajra. Serija jebeno rastura! Apsolutna preporuka i od mene. Samo da pitam ljude koji znaju šta se desilo: da li ljudi grade slučaj protiv Ejvona svih 5 sezona ili ne?
Па не баш, мислим протеже се та екипа кроз све сезоне. Ал послије мало тање, јер неке друге теме доминирају.
Fala vi Faco. :)
Skroz opičeno simpatična serija
http://www.imdb.com/title/tt0925266/
Da li neko jebeno ima prevod za najnoviju seriju Dextera? Koji je kurac ljudima, ne prevode danima...