Prijava

Au, šta je ovo - Milica Pavlović u "Pevačici" izgovara srpski ko Švarceneger engleski na početku karijere.

Гамби, ОК је и са Ђанијем Версаћем, не као О Џеј, ал' и је даље добар, сад је изашао и за Клинтона и Монику ваљда....

Je li postoji neki Džeri Sajnfeld kult ili šta? Serija ok, može da se pogleda, ali fanovi su zagriženiji od nolomana.

A jbg. Curb your enthusiasm dosta bolja, preporuka

Odgledo sam ovaj squid game na netfliksu, nije lose, ocekivao sam da ce biti veci tres nego sto jeste

znaju braca koreanci da snimaju

E ok, bas sam razmisljao da li da gledam, kontam da cu probati onda

evo i ovo iz koreje film je al aj ide uz diskusiju. odlican film.
https://www.imdb.com/title/tt6751668/

u novije vreme ispada dosta toga dobrog iz koreje. verovatno ima jos vise nego sad poceli da se guraju na zapad

Južnokorejska kinematografija pravi jako dobre filmove zadnjih 25 - 30 godina - suvi kvalitet, ali ne leže svakome jer je u pitanju, naravno, potpuno drugačija kultura i poimanje sveta, života, humora...https://www.youtube.com/watch?v=whldChqCsYk&ab_channel=MagnoliaPictures%26MagnetReleasing

Ne mogu da iskopam kvalitetniji trejler jbg. Mislim da je na listi od 10 najboljih filmova koje su ikada napravili. https://www.youtube.com/watch?v=7Qu6aqvS8EM&t=1s&ab_channel=Espa%C3%A7oCuraCelular

Nubare otkrivaju azijatske filmove u 2021 dok je ovaj gospodin gledao Memories of Murder i In the mood for love još pre 10-ak godina i ježio se kolko mi nemamo pojma.

Dobro je gook-lovers, kapiramo da ste edgy hipsteri kojima zapadno-centrička kinematografija jednostavno ah nije dovoljna i da taj insektoidni kosooki senzibilitet budi u vama neke neslućene emocije, iskulirajte se malo samo.

Hahaha btw iranska kinematografija važi za jednu od boljih i kvalitetnijih u svetu zadnje 2-3 decenije, ali je ne poznajem..

E da In the mood for love je klasik, ali nisam siguran da je radjen u Koreji. Muzika je izvanredna takodje. https://www.youtube.com/watch?v=CydoHnlWpEI&ab_channel=PenelopeHantzara

Nije šmo, imaju evropljani dojaja stvari, reditelji koje otkrivam trenutno su mi Erik Rohmer i Agnes Varda, sreća znam malo francuskog pa ne mora buljim previse u titl. Najprecenjenija kinematografija svakako ex-yu.

ching chong ping pong

Gledajte ljudi malo stare dobre filmove, zajebite serije. Otimaju vreme a retko donose bilo šta dobro.

U pravu je melk. Ima bukvalno 20ak serija koje vredi pogledati, a izlazi 20 novih mesečno

Najprecenjenija kinematografija svakako ex-yu.

Kakva god da je, naša je, bliža je našem mentalitetu nego nešto što neki tamo žutać snimio. A i u svetskim okvirima ne da nije precenjena nego je toliko nepoznata i nebitna da je to čini potcenjenom zapravo. Naravno pričamo o old skul jugoslovenskoj kinematografiji, a ne o ovom prolivu što se snima u današnje doba.