Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Animal Kingdom finale serije. Preporuka.

2. Teletabisi. Donosi jos to malo srece u ovo bedno nase postojanje na voj zemlji crnoj. Najbolja serija ikad, gledao bih je radije od bilo cega drugog. Preporuke

3. danas nekad bi trebao ovaj rings of power da izadje

4. Dvije epizode odmah

5. Sta znam s obzirom koliko sam djubre ocekivao jos je ok, ima nekih krindz scena ali ide gaaas, gledace se

6. Na skali 1-10 kolko je klinački?

7. Ič nije loše. Nabutali su dosta crnaca, Persijanku, biće sig i neki azijat lol, al ne smeta mi toliko. Da li je verno source materijalu, jok. Da li može da prismrdi Trilogiji. Ne može, Trilogija se dešava jednom u 50 godina. Al da je baš 6.5 imdb nije braćo, osmica od mene. Gledljivo. Pokušali su taj second age vibe da dočaraju, zasad ne fejluju preobilno.

Voleo bih za 10ak god da dobijemo i bitke iz Prvog doba, ono full cgi bitka morgot vs fingolfin, zmajevi veliki kao planina, pa da vidimo i Valare neke...

8. Mrzim cgi, baš mrzim jer se nije maklo ništa dalje od poslednjih 20 godina, u prvoj sekundi se provali cgi, jbt 2022, a nema realnog cgi.
    Animatronik i dobra maska oldskul ftw, al to košta jbg, lakše uposliti armiju animacijskih genija da prave skup crtani film.

9. Da li je verno source materijalu, jok

Ima nedoslednosti istina mada dosta ih ogranicava i to sto nemaju “intellectual property rights” na sve pa zato npr ne vidimo ungolijanta kako unistava dva drveta sto bi bilo mega cool i tako jos neke sitnice ali vidi se trud da sto kazes docaraju second age vibe i da imaju plan, el plan #f1

Hah ali kad sam prvi put video Celebrimbora u seriji a pre toga sam krvnicki igrao shadow of war, kakav kontrast xd

10. Stalker noob programeri sta ces

11. https://youtu.be/HX4KKkSKZAY

Mislim da je ovo bio vrhunac nekog CGI, mozda malo neke dorade ali sustinski ovo je neprevaziđeno još uvijek.

12. Ahahah da, Kelebrimbor izgleda kao nastavnik biologije u oanovnoj

13. https://vukajlija.com/forum/teme/4611-serije-preporuke-kritike-diskusija?strana=497#post_4123558
    Nemam zamerki Lotr trilogiji što se tiče cgi, maski i slično, drži se i dalje sa efektima, maskama, cgi itd i posle 20 godina
    Samo nmg da verujem da je to bio peak jer se nisu makli dalje od te tehnologije. Pogledaj Avatar npr, zatim Warcraft, pa i Hobbit donekle. Novije sf i fantasy filmove nešto nisam ispratio

14. Gejmotron imao ok cgi šta fali, zmajevi izgledali legit. Svakako miljama ispred one kokoške od zmaja što shitflix ubacio u wičera.

15. E da gejmotron ok s tim stvarima,da
    Mada tu i nema prostora za previše cgi

16. Pogledaj Avatar npr, zatim Warcraft, pa i Hobbit donekle

Warcraft je takvo razocarenje za sve fEnOve da ja nemam lepe reci

17. Slazem se, ogromno razocarenje.

18. Čeka se šmokljin review rings of powera

19. Nisam pri kompu trenutno pa ne mogu uključim qbittorrent da je ukradem. Čim Kleiner i skauzer kažu da mož se gleda biće to ok. Si odgledo ti? Kakva je u poređenju sa house of dragon?

20. Jesam jednu epizodu, i meni je house of the dragon dosta bolji za sad ali moci ce se gledati rings of power, puno je ulozeno da bude meh

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.