Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Čim Kleiner i skauzer kažu da mož se gleda biće to ok

Uf ali mnim da mi nismo objektivni jer kontam da je i zap citao knjige i da se lozi na taj lore, sudeci po oceni vecina se ne bi slozila sa nama

2. Je li gledao ko Better Things?

To nesto kao stranger things samo BOLJE hhehe skechhh

3. Better call things

4. :D

Znači niste? Šmo, kontam da pratiš Louie CK, reko možda si pogledao

5. Gledao ja, onako. Ima tih nekih woke sranja al gde pa nema. Za razbribrigu ok

6. A jbg, ništa, skinuo sam 1. serijal, pa ću pogledati malo.

7. Samo neke ženske u kastingu, kapiram da ti se gleda zbog toga jel

8. Jedva cekam trecu epizodu da vidim sta je snazna i samostalna zena pod imenom galadrijel ovog puta uradila

9. Pocela mi ici na kurac ali iskreno simpaticna mi je scena sa vukom i onim hobitima malecnim, ima neki lotr vibe

10. Ma ima naravno, ova sva woke proseravanja sam ocekivao i idu na auto delete iz mozga.

Kome smetaju jaki prelepi crnci elfovi i garavi harfootsi?

Btw treca epizoda house of dragons..a sto zna ja, 2/3 epizode sranje i onda Dejmon preuzima stvar u svoje ruke, kraj je dobar. House of dragon btw za dve klase bolji od rings of power sto se tice tih sranja na koje reme i apofis diraju genitalije

11. Sve se slazem brate crnogorski

12. brat je mio ma koje vjere bio

13. gospodari prstena su makar zanimljivi, dinamicna serija i nije bas glupa.kuca zmaja ozbiljnija i kvalitetnija.sve u svemu zadovoljan sam ima sta da se gleda

https://www.imdb.com/title/tt15017118/ dark winds, nista posebno.prosek

14. pratim i seriju see.nije lose svidja mi se

15. Kuća na zmajevi sve bolja i bolja, zaukćuje se. Samo šteta što od sledeće epizode Reniru i Alisent neće glume više ove dve mlade ribice.

16. Ja stigao do 3. epizode LOL

17. Sto nece biti iste glumice

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.