Ma ima naravno, ova sva woke proseravanja sam ocekivao i idu na auto delete iz mozga.
Kome smetaju jaki prelepi crnci elfovi i garavi harfootsi?
Btw treca epizoda house of dragons..a sto zna ja, 2/3 epizode sranje i onda Dejmon preuzima stvar u svoje ruke, kraj je dobar. House of dragon btw za dve klase bolji od rings of power sto se tice tih sranja na koje reme i apofis diraju genitalije
gospodari prstena su makar zanimljivi, dinamicna serija i nije bas glupa.kuca zmaja ozbiljnija i kvalitetnija.sve u svemu zadovoljan sam ima sta da se gleda
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Je li gledao ko Better Things?
Uf ali mnim da mi nismo objektivni jer kontam da je i zap citao knjige i da se lozi na taj lore, sudeci po oceni vecina se ne bi slozila sa nama
To nesto kao stranger things samo BOLJE hhehe skechhh
Better call things
:D
Znači niste? Šmo, kontam da pratiš Louie CK, reko možda si pogledao
Gledao ja, onako. Ima tih nekih woke sranja al gde pa nema. Za razbribrigu ok
A jbg, ništa, skinuo sam 1. serijal, pa ću pogledati malo.
Samo neke ženske u kastingu, kapiram da ti se gleda zbog toga jel
Jedva cekam trecu epizodu da vidim sta je snazna i samostalna zena pod imenom galadrijel ovog puta uradila
Pocela mi ici na kurac ali iskreno simpaticna mi je scena sa vukom i onim hobitima malecnim, ima neki lotr vibe
Ma ima naravno, ova sva woke proseravanja sam ocekivao i idu na auto delete iz mozga.
Kome smetaju jaki prelepi crnci elfovi i garavi harfootsi?
Btw treca epizoda house of dragons..a sto zna ja, 2/3 epizode sranje i onda Dejmon preuzima stvar u svoje ruke, kraj je dobar. House of dragon btw za dve klase bolji od rings of power sto se tice tih sranja na koje reme i apofis diraju genitalije
Sve se slazem brate crnogorski
brat je mio ma koje vjere bio
gospodari prstena su makar zanimljivi, dinamicna serija i nije bas glupa.kuca zmaja ozbiljnija i kvalitetnija.sve u svemu zadovoljan sam ima sta da se gleda
https://www.imdb.com/title/tt15017118/ dark winds, nista posebno.prosek
pratim i seriju see.nije lose svidja mi se
Kuća na zmajevi sve bolja i bolja, zaukćuje se. Samo šteta što od sledeće epizode Reniru i Alisent neće glume više ove dve mlade ribice.
Ja stigao do 3. epizode LOL
Sto nece biti iste glumice
Odrastu valjda
Brzo rastu deca