U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities
prve dve epizode bas super.ostale, onako...
Коначно себе натерао да гледам Дарк. Исхајповано срање од серије, заплет предвидив и виђен сто пута до сад, очигледно све било после две епизоде. Не знам коме се оно свиђа и што, ал серија досадна и развлачи се у недоглед, поготово кад све јасно од друге негде епизоде већ.
То причам за прву сезону, другу нећу ни да гледам, нит било коју даље ако има.
Meni Dark top iskr, kraj nimalo očekivan i predvidiv
Pa i za SP smo znali da ce da osvoji Argentina ali smo gledali zbog ugodjaja muchachooos xd
Dark sam odavno gledao i samo se sećam da je bio mnogo dobar zaplet koji nije pravio smisla isprva, ali kad sam odgledao recap za svaku sezonu, bukv drugo iskustvo jer povežeš odmah neke događaje.
Usput vežbaš Nemački.
Ма све супер, само гледаш осам епизода кад си све сконтао после друге, и развлачи се радња у недоглед, само да би одгледао до краја сезоне. А досадно и развлачи се ко шпанска серија.
Probao sam ovaj the Recruit, odgledao jednu ep, nekako njah, ima li sta bolje ovijeh dana
Gledao sam od novih samo Tulsa king
Джek Rajan 3. sezona fina.
Ja odgledao prvu sez i zaboravio da ovo postoji LOL
Rick and Morty
Dugo nisam gledao ne znam ni do koje sezone sam stao.
https://www.imdb.com/title/tt14192504/?ref_=nv_sr_srsg_0
Povratak u Baltimor.
Odlicna je
Tulsa King - креће као осредње лоша серија која напаљује клинце, а онда како радња пролази постаје све замршенија и добија и неку малу дубину. Није нешто епски, далеко је од тога, ал много боље него што сам мислио да ће да буде.
Ja mislio bez guglanja nekog da je to serija o Tulsa Doom iz Konana
Штета што није, много би врх било. Ел има нека Конан серија коју вреди гледати, ил неки римејк за који не знам?
Eto ideje za ove iz Netfliksa, crnac protagonista, bar tu neće da naprave grešku
da
Beli Lotos. Idealna za gledanje u paru.
Samo u evrocente gledam
Batalio sam serije na duži period, u zadnje vrijeme odgledao par filmova i izvalio da je dosta produktivnije.
Nagomilalo se na watchlistu nekih mnogo dobrih naslova a ja vamo da gledam neke jeftine adaptacije serijske ma necu vala