Serije - preporuke, kritike, diskusija

  1. Apo legendice ajde nekad baci preporuku za filmove, ti to umes ti to znas !!

  2. Kad smo vec kod serija, poceo sam barry pa ćemo vidit

  3. Lol Plidu, taman htedoh da napisem, odgledao nekoliko epizoda Berija sinoc, sta je bre ono koj kurac. Oni kao casovi glume i one kolege, wtf, naporno za gledanje a i pomalo neprijatno. Necu nastaviti

  4. Plidu, gledaj Black bird seriju ako nisi i The offer.
    A od filmova ovako na prvu loptu ovaj novi Ricijev The Covenant nije los. Hidalgo i War horse dobre avantura potcenjene, Nightmare Alley dobra prica pametna poruka, Hustle sportski kida.

  5. Meni se Barry nije svideo

  6. Dal se nikom ne svidza Barry, ja ga izbindzovao. Odlicno doziran humor, dobra gluma, epizoda fazon traju max 30min odgledas uz kafu i izmedju komitova.

    Sad cu da krenem da gledam black mirror, nek je sranje do sad sam sve odgledao pa cu i ovu sezonu.

    Blackbird kida, odlicna gluma prejezivog debeljana svaka cast ne bih da ga sretnem nedje u mraku

  7. izisla nova sezona wicera.meni je drugar jedan rekao da nece vise da snimaju bas sam se iznenadio kad sam video da je izisla nova sezona.

  8. Možda te slagao drugar.

    Možda ti to nije pravi drugar.

    Možda čuči u grmu i čeka kaćeš ti izaći izkuće da on uđe i pojede ti sve krempite iz frižidera.

    To je NEDRUGAR, A NE DRUGAR.

  9. Snimaće labo još usta im se nakenjam, ali Kavil od četvrte sezone više neće biti Geralt. Serija je kurčinela jebo sam ih u nos netflixovski ali skino sam s pajratbeja ove nove epizode de me boli kurac, možda Jenefer pokaže sisku još pokoji put.

  10. Haha kako mi je cudno kad neko skida filmove i serije u 2023

  11. Ne u fazonu “sirotinja ste” nego brate imas stremio i slicne streaming servise, zasto download

  12. Mozda ste mi vec jednom ovo objasnjavali ali ocigledno razlog nije bio dovoljno dobar da ga upamtim pa se pitam opet

  13. Danas sam baš i prvi put video i čuo za taj stremio i kad sam vido da mora se skine kao aplikacija umesto lepo na brauzeru da radi reko pa mamicu vam jebem data-skupljačku el baš SVE mora da bude third-party aplikacija pa da mi majnuje po kompu oću boli me KURAC uvek ću da pajratujem serije i filmove.

  14. E pojasni mi malo molim te, u kom smislu data sakupljacka i sta mi majnuje po kompu obzirom da ja to (kad sam koristio) samo nadjem i upalim online, ne skidam kao na popcornu sto si morao, tehnicki kliknem i gledam online, ne bi trebalo da ostaju neki fajlovi i cache ?

  15. Ma verovatno imam šizoidna paranoična cepanja i sve su to zapravo vrlo legit i vrlo bezbedne aplikacije ali podozriv sam. Ne znam kažem ti taj stremio sam danas baš video da preporučuju kad sam tražio bitchera da gledam a još ga braća pirati nisu okačili i odem lepo na sajt kad on mi nudi da skinem aplikaciju ja reko neš ga majci zdrao.

  16. Hahah pošteno ali ako zatreba nekad, mnogo dobro radi da znas

  17. Oldskul torenti, sa dobrim prevodom, pauza kad oćeš, bez baferinga, bez neta osim kad skidaš, blurej rip na tv preko hdmi
    I fri je.

  18. A i Tilmo brat pričao da strim uništava procesor haha
    Ili beše to Bonbaš

  19. Haha kako mi je cudno kad neko skida filmove i serije u 2023

    Haha kako mi je čudno kad neko plaća za nešto što je besplatno ako samo pet minuta života svoga odvojiš da to skineš.

    Ne u fazonu "razbacuješ se" nego brate imaš pajrt bej i slične piratske stranice, zašto bacaš pare?

    Jednom smo ti već objašnjavali ovo i očigledno je razlog bio dovoljno dobar, ali nisi upamtio jer su ti razni netfliksi pojeli mozak pa si nastavio plaćati.

  20. strimio kurcinu primio.ne znam kako to funkcionise.jel mozes tu da gledas bilo koji film?recimo neki iz 70ih, sta se radi za prevod?pretpostavljam da ti je engleski jezik doveden do savrsenstva ali sta ako hoces neki spanski film da gledas ili francuski..vidim da strimio prikazuje one thumbnailse kao neki muzicki playeri to mi je uvek bilo nekako odbojno..
    sto se skidananja torenta tice ne vidim ni jednu manu.film skine za min dva.zavisi.nismo u dial up eri pa da treba 5 sati

"Serbian version of Urban Dictionary. Named after Serbian dictionary writer."

Urban Dictionary | 1. Jul, 2010.