Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ko voli SF BAttlestar Galactica je neprevaziđena.
Dobra je ona britanska serija "prevaranti". Ima sad na rts1 23:00 repriza nedje oko 12: 30.
Odgledo par epizoda i odma se navuko.
Scrubs :)
Шерлок Холмс
Призн Брејк
Три Хил
Смолвил
Сопрано
Poceo sam da pratim Deadwood i prijatno sam iznenadjen.Inace ne volim vesterne ali ova serija zavredjuje paznju.Iznenadicete se kada budete videli puno poznatih glumaca iza brkova, brada, prljave, masne i kosmate.Seriju je radio HBO, ima 3 sezone i ja je preporucujem.
Све што имам да препоручим, већ је препоручено. Ево неких које не препоручујем, а сви их овде стављају:
- Хаус - претеривање, тотално нереално и неуверљиво... турбо-поп серија
- Како сам упознао вашу мајку - шта је ту смешно, да га јебеш... ни NPH не може да спасе ту серију
- Биг бенг тиори - исто као и ова горе. Само без NPH
- Бекство из затвора - због зато
- Енториџ - задавити главног глумца, задавити главног глумца, задавити главног глумца, задавити главног глумца, а онда и све остале. Нешто иритантније се скоро није појавило на нету
- Weeds - експлоатациона серија. Јебо серију у којој је рачуновођа најинтересантнији лик.
- Она са вампирима - има вампира у њој.
GM jedino se ne slažem sa komentarom za Big Beng tiori.....ostalo si ubo ko prstom u dupe :)
Призн Брејк
Три Хил
Смолвил
Сопрано
Брате, омашио си тему. Ово су по мом мишљењу најпрецењеније серије икад. Фали ти још Хаус. ПУ!
Хаус је говно :)
L word (luv it <3)
Не знам, Пјер, мени то скроз насумице набацан онај позадински смех на просечно досадну серију. Додуше, гледао сам само почетак, можда се поправило нешто после.
Уффф, како сам само ово маркетиншко дно заборавио... :п
Све серије које имају позадински смех заобилазим у широком луку, сем Рејмонда.
Прелистао сам већи део теме, и видим да My name is Earl није предложено, мени генијална серија.
Sopranovi. Bez razmišljanja. Ozbiljno sam se primala na Kristofera pre par godina :)
Onda je poginuo i ja sam se zaljubila u Tonija.
Katija, ti ko ona riba iz Perl Harbora.
Ahahahahahahahahahahaha, u Tonija?! Upoznaću te sa mojim komšijom Svetom. Isti Toni, glava s ramena, što 'no kažu :)
Prince of Bel Air
Everyone hates Chris
King of Queens
Unmarried Garry
Hotel Babylon
Da samo što u mom slučaju njih dvojica ne postaju ljuti protivnici :)
Mrmune, nije to zbog fizičkog izgleda :)
Princ iz Bel Era objašnjava... Edi Marfi u mlađim danima :D
Princ iz Bel Era objašnjava... Edi Marfi u mlađim danima :D
:)))
Nije to Edi Marfi to je Keba dok je bio momak.!