Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ovaj mali crnac što liči na Roberta Carlosa jebe ljubazno!
+36442387372 на Хомисајд, невероватно да таква лепота поседује и тако истанчан укус.
Hah, koliko loš način za nabacivanje Vidri.
да
Hahahahahha. Još lošije.
U VIDRO IMAMO ZAJEDNIČKIH TEMA U VIDI I JA SAM PISAO O OVOJ SERIJI DA VOLIM JE
nenade, dovodiš me u neprijatne situacije. je l to u redu?
U redu je da ti bude neprijatno, čovek si nisi drvo tako da imaš osećanja.
NENAD PIŠI VELKO SLOVO DAN GA JEBO!
sva imena pišem malim slovom.
je l ovo tebi posvećeno?
https://www.youtube.com/watch?v=dSeGQA5Viss
AWWWWWWWWWW
Jeste :srce:
preljepo.
Направио сам неке измене.
hahahahah, :srce:
sve hoću da ti napišem "stevane" i onda skontam da se ne zoveš tako! znaju li ljudi kako ti je ime?
Znaju :))
Znaš li ti kako izgleda ''Stevan''?
kakvo ti je to pitanje?
i, jesi mu ti advokat?
Зна доста њих сад већ. А зна и Видра. Али не знате да сам се олиндрао јуче.
Ti ga očigledno ne poznaješ i ne znaš koliko se stidi momak. Koliko si se raspomamila ovde kapiram da je otišao da legne i pokrije se po glavi.
hahahaha, poznaem čoeka, šta ti je, studira sa mojom drugaricom.
elem, ko se još šiša usred februara?!
Људи који имају вуне за добар џемпер.