Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. nikita odl prepicka blago poceca na kurnjikovu i mmmmmmariju zaharovu

2. E krano sam da gledam i seriju "Jutro će promeniti sve", takođe na rtsplaneta.rs.

Odlična serija, još veće preporuke nego za "Mama i tata se igraju rata".

Sad gledam uporedo te dve.

https://www.imdb.com/title/tt8232504/

3. ošmekao sam i seriju "Naše malo misto", kažu najbolja hrvatska serija svih vremena, inače iz 1970. A nisam gledao.

ima i to džaba, i to ovdje... https://hrti.hrt.hr/videostore

Ne znam može li se iz Srbije to gledat, iz Bosne može, al se moraš registrovati.

4. Поиграјмо заиграјмо!!

5. E vako. Završio sam "Jutro će promeniti sve" i "Mama i tata se igraju rata".
    Preporuka za obe, naročito prvu.

Upravo počinjem "Breaking Bad" (jbg. propustio sam čas kad je bila lektira :D ) i "Meso".
    Ove rvacke, zasad na čekanju.

6. Mobland odličan, Helen Mirren ženski dingospow i zajebana baba!

7. Breaking Bad

prehajpovano, postane dosadno posle silinih brejkova, čas se izvinjava onoj svojoj retardiranoj ženi čas roka mafiju ko u igrici

solid retardirana serija

ali posle "Jutro će promeniti sve" i "Mama i tata se igraju rata" diznilend bukv

8. prehajpovano, postane dosadno posle silinih brejkova, čas se izvinjava onoj svojoj retardiranoj ženi čas roka mafiju ko u igrici

solid retardirana serija

Eto, da se u nečemu potpuno složim s carom.
    Odgledao nekako prve dve-tri sezone pa odustao.

9. misim da sam mozda pogledo prvu do kraja

10. Ako Vikipedija ne laže, Bulgakov je prestao taman onda kad počinje ono pravo:

Breaking Bad's first season received generally positive reviews, while the subsequent seasons (especially the fifth and final season) received universal critical acclaim, with praise for the performances, direction, cinematography, writing, story, and character development.

11. prema viki sa gledanjem pocnite od pete sezone a za prve cetiri procitati

I N T E R P R E T A C I J E
    N
    T
    E
    R
    P
    R
    E
    T
    A
    C
    I
    J
    E

12. @Jova
    Prepričao mi je sin šta se zbiva do kraja i nisam imao želju da nastavim. Narko-sapunica, sa mnogo nelogičnosti u priči i brojnim "šokantnim" obrtima, koji su meni delovali naivno. Ali, mnogima se sviđa, uostalom, najbolje je ocenjena serija u istoriji. Meni nije legla.

13. ja još nisam formirao stav, tek sam počeo gledat, pogledao 2 epizode, zasad mi je zanimljivo, ali nije ni meni sad nešto WOW

interesantna je premisa, gdje neki lik koji je ono, normala, sve po PS-u, upada u svijet kriminala, i pokazuju kako se on u tome snalazi
    U suštini ispada da ti ne treba neka pretjerana pamet za kriminal, ni neka prevelika ulična škola i namazanost... lik van tog svijeta vrlo lako se uklopi
    Drugo što su htjeli pokazati je vjerovatno to kako kriminal čovjeka uzme pod svoje i onda iz toga ne možeš lako ni izać... zato se i zove breaking bad, kao kvarenje čovjeka, ili prelazak na mračnu stranu
    Možda i kritika makijavelizma, cilj, koliko god plemenit, ne opravdava sredstvo.
    To su stvari koje sam skonto prije gledanja, jer sam se malo informisao o samoj seriji.

A što se samog gledanja tiče, prve dve epizode su mi bile dosta zabavne, bukvalno zabavne, ima i humorističkih elemenata i uzbudljivo je...
    Ali nije mi sad neka prevelika dubina i filozofija... Nisam siguran da zavređuje baš toliki rejting na IMDB-u.
    Ali pošto spada u "lektiru", oću da dam seriji šansu, kad sam već uplatio netflix

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.