Банован/а си IV

1. Banovan si posto moram da radim.

2. Banovan si jer si za to i plaćen :)

3. Banovan si zato sto moram da palim.

4. Banovan si za srećan put.

5. Banovan si jer sam provalila kakvu kafu pijes:))))

6. Banovana si jer smo dijametralno suprotni po tom pitanju :)

7. Banovani ste oboje zato sto me zadrzavate.

8. Pedja,banovan si jer pijem takvu kafu od letos:)))
    Bane, banovan si jer ti je lepo sa nama pa si ostao

9. Banovana si jer si jako fina.

10. Banovana si zato sto sam ostao a ipak odlazim definitivno.

11. banovan si jer je i meni lepo sto me banujes:)

12. Banovana si jer će da ti se zavrti u glavi od toliko lepog :)))

13. Banovan si sto me nisi ni poljubio jutros:)

14. Banovana si jer si imala jedan ušuškani poljubac u šteku od noćas :)

15. Banovan si jer sam ga lagano potrosila:)

16. Banovana si jer ti upravo šaljem novi kontigent (kiss, kiss, kiss, kiss, kiss, kiss) :)))

17. Banovan si sto mi je sada zao ako sam ti pokvarila igru:(((((

18. Banovana si jer nisi ništa pokvarila :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.