Prijava

Лол, панинаро пијан

Nisam još, ali idem na svadbu sad, velika je radost pa me uhvatilo predsvadbarsko raspoloženje. A ovaj moj telefon me ne pusta da odrastem :-)

ma pio sam sve i svašta od alkohola da se na lažemo, al najviše se userem od vinjaua, bez premca, jer volim da pijem tu žestinu, a tek kasno provalim koliko sam u stvari pijan, loše mnogo, mnogo. jenom sam imo averziju prema tom piću kad sam se otelio na ispraćaju '98, a ja prva godina srednje škole, septembar tek...uh, prvi put sam ga okusio, popio sam, pajsad, ne serem, litar i po vinjakluka...ne znam kolko sam puta bacao pegle po kući, stepeništu, krevetu, kupatilu...od tad ga nisam pio možda 2 godine, jer me sama pomisao na taj njegov miris bacala u depru najveću...a onda se probije i ta barijera, vremenom. bez jebemti.

Najvise se userem od vinjaka.. Ne znam, toliko je do jaja da ga pijem pijem pijem i tek kasnije provalim kolko sam komiran

i da, juce overio metaksu, zlo

Prvo nešto popiješ žestoko na eks (rum, rakija, vodka,viski, štok...) zatim jedna čaša špricera i posle toga samo pivo i to što brže da se popije. Posle 5-6 tura već osećaš da si gotov i to je to. Ili ako hoćeš da se napiješ baš dobro mešaj. Svaku turu drugo piće.

ne znam što forsirate fazon 'daj da pijem bilo šta da se userem'
više volim da cirkam satima špricer ili lozu nego da to sve odjednom saspem u grlo. pa valjda ne pijete da se napijete? grešim? jebemliga, meni gušt da cvrcakam non stop malo pomalo, nego da sljuštim 5l vina za sat vremena.

ne znam što forsirate fazon 'daj da pijem bilo šta da se userem'
više volim da cirkam satima špricer ili lozu nego da to sve odjednom saspem u grlo. pa valjda ne pijete da se napijete? grešim? jebemliga, meni gušt da cvrcakam non stop malo pomalo, nego da sljuštim 5l vina za sat vremena.

Kako kad. U suštini više volim da pijem tako kao što ti kažeš, ali nekad želim da se napijem brzo, naprimer kad dobijem korpu ili slično.

Isključivo pivo, ali mi treba dosta da se napijem, tako da kad nemam para zveknem koju čašicu žestine i ugasim je pivom, pomaže.
Elem, ranije smo u društvu imali razni načine da se napijemo. Brzo ispijanje dvolitre 7-11, 11-15, 15-19, gde broj predstavlja broj gutljaja koje moraš popiti pre sklanjanja dvolitre iz usta, garantovano radi, ode dvolitra za minut-dva.

Vino i pivo. Umrem od toga.

7-11, 11-15, 15-19, gde broj predstavlja broj gutljaja koje moraš popiti pre sklanjanja dvolitre iz usta

retko kad popijem vise od jednog gutljaja piva u cugu. eventualno 2.

od crnog vina se najteze napijem.posle litre sam vec pripit i to je to,jos malo kada zgutam,otrovan.belo mogu da pijem.popijem ga duplo vise od crnog.od piva se vise nemos ni napiti,samo se naduvas.ako jos i mezis nesto dok loces,mos popiti neograniceno.

Мене је пре најбрже пуцала текила, док се нисам отровао. Онда сам ишао редом - пелинковац, црно вино, ракија... Док нисам открио чари ШПРИЦЕРА. Сад сам се навик'о само на пиво, ништа друго не могу ни да пијем, а хвата како кад, зависи од сплета околности.

Veverica je rekao sve umesto mene, ovo je bukvalno i moja alko-priča lolololo

od svih pića mi je ostao čini mi se jedino rum da se njime nisam otrovao, ali polako, ima vremena lolololo

sad samo pivo i špricer cepam, ali ih baš razbijam

ja pijem sve...jedino ne mogu votku.kada nema nista drugo,dobra je i votka.od zesta volim vinjak.

Juče tukao po absintu. Nisam stondirao i nisam se valjao, ali me je dobro uhvatilo. Što potvrđuje moju tezu da ne možeš da se ubiješ previše ako ne mešaš alkohol (makar ne previše).

Absint generalno i nije nešto, ali je bio jedina prava žestina (pravili ortaci neke koktele, pičke materine, popih tri-četiri komada i zaboh flašu absinta, da me uhvati malo). Stukao sam dosta.

Ja sam prije par sati derao po pelinkovcu. Kacmo sve popili pređemo na tinjak. Onda smo i to popili pa derali po pivi. Onda je stari doša po mene i odveo me kući.

@Skočimiš
Ako možeš da sastaviš 4 smislene rečenice, napišeš ih sa sve velikim slovima i tačkama gde treba, nisi ni izbliza pijan koliko treba. :)

Taman posla da sam bio pijan, ali sam bio dobro popiven. A i kad sam pisao bio sam već poprilično pribran tako da ne znam zašto si ti skontao da se ja furam da sam pjan. Samo velim da je ta kombinacija ubitačna.

Skocimis da prizna pred ljud'ma jel iso na Dobrinju ili u Vojkovice, dje je ono trebo, posto se covek zaljubio do balcaka. a nije da mu ne zavidim :)