Prijava

OVO ŠTO ĆE TE PROČITATI SKINUO SAM SA http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti/story.php?vest=149086

Predlaže Kaizenu da prijavi sajt, A SVE OSTALO JE NA NAMA....
SMATRAM DA IMAMO DOVOLJNO ČLANOVA ZA UŽI IZBOR, A SIGURNO I ZA POBEDU ako povedemo odgovarajuću kampanju!!!!! AKO SE SLAŽETE DA POČNEMO SA GLASNJEM, KAIZENE POŽURI SA PRIJAVOM!!!!!!

Web Fest 2009: Glasajte za omiljene sajtove
Cetvrtak, 8. oktobar 2009. 10:51

Prvi regionalni internet festival posvećen izboru najboljeg web sajta ili web projekta, kao i promociji i unapređenju korišćenja globalne elektronske mreže na ovim prostorima - Web Fest, održava se od 1. oktobra do 26. novembra.

Takmičarski deo festivala je jednostavan. Svako može da prijavi web sajt za učešće u takmičenju – besplatno i to ne samo svoj sajt. Sve što treba zainteresovani da učine je da odu na adresu www.wfest.org, unesu adresu sajta koji nominuju i izaberu jednu od kategorija kojoj pripada željena web stranica.

Takmičenje je podeljeno u dva dela - na glasanje stručnog žirija i glasanje publike i svi učesnici automatski učestvuju u oba izbora. Stručni žiri sačinjen je od profesionalaca iz sveta web dizajna i poslovanja i ocenjuje predloge prema precizno definisanim kriterijumima. Publika pobednika bira glasanjem, a sajt ili projekat sa najvećim brojem glasova je pobednik.

Има ли ту неких пара?

Nemam pojma, samo sam čuo reklamu...A nije ni bitno... Bitno je učestvovati...

Ja ću da glasam .... ako budu neke akcije .... ili pečenje

Треба ми помоћ...
ја не умем да решим задатак на дну те странице!!!... :)))

Шалим се, каже: "сајт је већ пријављен и то у истој категорији"... :)

Ако треба ПР ту сам.

Pa u koju kategriju da stavimo Vukajliju nam dragu?
Ono treba da ima posebna kategorija, pod nazivom Vujaklija, koja bu sadržavala sve gore navedeno (kultura, umetnost, zabava, edukacija, informativni...)?

Dojma sam da je Vukajlija iznad ovozemaljskih takmičena i fetivala!

Vidiš medikuse, dobro pitanje-gde je staviti...

Гласајте за Вукајлију...

И пренесите и другима да гласају....

http://www.wfest.org/prijave-2009/zabavni

Морате само прво да се региструјете на овој страници како бисте могли да гласате:
http://www.wfest.org/

Можда ће неко да каже да се просеравам, али мени се то ништа не свиђа и апсолутно сам против још веће популаризације Вукајлије. Сигурно да Кајзену одговара да добије неку награду и још већу популарност на интернету, али мени се Вукајлија све мање свиђа, што је више популаран. Тачније, људи који долазе ми се све мање свиђају. Наравно, има неколико квалитетних и здравих нових аутора, али се и доста жгадије сјатило и тек ће да се сјати.
Раније је била мала група, али некако мање-више одабрана, и она је, на сву срећу, диктирала добар хумор и здрав разум, а већом популаризацијом ће се Вукајлија изједначити са просеком, што се, барем мени, никако не свиђа. Долазио сам, и долазим још увек на Вукајлију зато што је место заиста посебно, другачије од осталих и још увек се издиже од осталих. Нажалост, скептичан сам по питању да ли ће тако и остати.