Prijava

ne obrijem se po 2-3 nedelje pa izgledam kao Vuk na selfiju gore, i to je neki plafon što furam bar što se tiče dužinski brade, nekad fazoniram nekad ne, zavisi kkako se tada istripujem. Sve preko te dužine je sviranje kurcu, em zna dda zasvrbi em brate ne želim da imam ostatke hrane ili kapi vode-piva-jebene supe po brkovima i bradi. Tako da ovaj trend jale brata i bube zagorelija bih tukao do 100 i nazad, kao i ove fensere što održavaju one bradurine šatro drvoseča fazon mažući kojekakva ulja i gelove more marš u kurac pederčine usrane

Brada je kurac. Neuredno izgleda. Možda imam trip što u rl glave koje imaju brade ujedno su i neuredni pa ono
Samo jednog lika znam koji ima bradu kao Buba tipa i stoji mu i nije istripovano govno da je veći muškarac jer ima bradu i to je to

Hit su mi oni likovi što mogu da se briju Pelikan gumicom (onim plavim dijelom) a kao puste ”bradu” zbog trenda tog retardiranog, pa drže četiri i po dugačke dlake na licu i tripuju

istripovano govno da je veći muškarac jer ima bradu i to je to

brt boh, ovo sad prvi put čujem da postoje likovi koji tripuju da su veći muškarci ako imaju bradu, ono, pravi lol mi je.

Krsta mi
Da l ih je neko naložio da l su se sami istripovali al ono kao muževniji su ta neka priča

jednostavno ne mere da imaš duže dlake po licu nego dole na mudima

Negovane brade su mi najgej stvari što postoje. Čak i uredna brada, poštricana brada mi je u najmanju ruku nejasna, ali one lobanje što mažu brade uljima i ponosno ih nose, to je šljam s dna kace.
Inače - na slici sam namršten zato što postoje Francuzi i Francuska. I muči me da li mi je Fajgelj neki rod. I nepravda u svetu, uopšte.

I hvala Mujo, vidim da imaš dobar ukus za muškarce.

Ali ja ne mogu da nosim bradu duže od metar dana, počne ono bockanje da me nervira, a ima i nešto tantrički kada se najzad obriješ, kada od Badže iz Popaja tvoje lice postane k'o mačija guza, volim taj osećaj.

Bebina guza valjda
Kakve si mačije? xD

Pogledaj u rečniku slenga :-P

Nisi gledao TLN bohore vidim..

I pojasni mi ovaj izraz tantricki molim te che vu, da uvrstim u vokabular oskudni

E jbg vozim sada, čekaj pola sata, objašnjavam.

Nije skajlajn, neki nisan bzvz.
LM, tantrički sam mislio ono kao tantrički seks, što je Sting rekao da upražnjava, (pa mu do danas pomeraju dupe zbog te izjave lol), znači ono kad odlažeš svršavanje satima i kontrolišeš ekstazu, da bi na kraju imao mega-svrš od kojeg ti se noge tresu pola sata kasnije.

S tim da ne možeš toliko održati erekciju bez medikamenata
Al druga je to tema ahhaha