ја сам фан барселоне и можете само да им се напасете. кретени су они што дају разлога таквима као ви да их оспоравају као најквалитетнији тим на свету. будале су јер користе глуму као средство и поред тога што кидају. та њихова глума није пресудна они су и без ње најбољи. да нису имали таквих кретенских ексцеса ви бисте опет нашли нешто што вам се не би свиђало.
Pa da ti se onda napasemo, ajte ljudi, u red. Jedan po jedan da pasemo ovom Barsinom fanu.
та њихова глума није пресудна они су и без ње најбољи.
Pa upravo zato su još više gej.Ajd ja razumem da neko simulira jer je lošiji pa oće da izvuče rezultat protiv jačeg tima al kad tim pun supertalentovanih igrača i istovremeno pun supertalentovanih glumaca ne mogu da razumem.Ja bi fino uveo tehnologiju ne zamo zbog golova i dileme dal je ušla ili ne nego i zbog ovakvih pederskih padavičara sve ih lepo suspendovati na 5 utakmica čim pokušaju da glume.Evo sad i u NBA aktuelno slično pitanje.
Sale, ovaj izgleda 'oće da te bije lololo.
Inače, drkao sam se malopre, kupio bih njihov dres jedino da obrišem bulju njime. Za Real sam navijao još od kad znam za sebe. ♥ Zidan ♥
Pa da ti se onda napasemo, ajte ljudi, u red. Jedan po jedan da pasemo ovom Barsinom fanu.
можете и мени ал њима баш оно можете.
Pa upravo zato su još više gej.Ajd ja razumem da neko simulira jer je lošiji pa oće da izvuče rezultat protiv jačeg tima al kad tim pun supertalentovanih igrača i istovremeno pun supertalentovanih glumaca ne mogu da razumem.Ja bi fino uveo tehnologiju ne zamo zbog golova i dileme dal je ušla ili ne nego i zbog ovakvih pederskih padavičara sve ih lepo suspendovati na 5 utakmica čim pokušaju da glume.Evo sad i u NBA aktuelno slično pitanje.
кажем ја да је то кретенски али опет остаје чињеница да и без тога побеђују и остварују готово исти успех као и са тим.
Ako na forumu nisi mogao da nađeš neku temu gdje bi mogao da pišeš o svom nezadovoljstvu izazvanom suđenjem na utakmicama gdje igra Barselona, trebao si samo da se izloguješ, da odeš napolje i da radiš nešto sa svojim životom.
Zbog ovako glupe teme zaslužuješ ban na mjesec dana, minimum.
Пичке усране, зато ће она Роналдињова Барса бити по мени најбољи тим икада, не због статистике, резултата, трофеја, него због лепоте и муда која је имала та екипа. http://www.youtube.com/watch?v=_c55cW6UGP0&lc=u3V8c-HBQENFzp8x54_8GzrZoW5bg7cPPa2QPrCLyAU&feature=inbox Па батица се смеје цео меч, добија неоправдано жути картон, шутирају га сви, не пада ниједном, и на крају сам размонтира галактикосе са све Зиданом, Роналдом, Раулом, Бекамом, Фигом... И за то добије аплауз од навијача Реала. То је поента фудбала, ако си најбољи и то показујеш стално на прави начин, и највећи ривал ће ти то признати. Меси и Роналдо могу да дају још хиљаду голова, али никад у њиховом фудбалу нећу уживати као у фудбалу Роналдиња.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ЈЕБАЛИ СМО НОРВИЧА!111!
Normalno da ne mogu, al ono, nije mi jasno što bih te uklanjao kada ćeš sam otići jer ti se tema ne sviđa.
Нећу отићи. И, што ћемо сад? Смијеш ли на фер?
Kakav deebil, kurči se Lampardu i Ševčenku bre, igrali su vrhunski dok je on sabirao 2 i 2 u osnovnoj.
Три црвена им дај, три.
Fer?
Партизан мора пасти, урадићеш шта год да буде неопходно.
Sale, ovaj izgleda 'oće da te bije lololo.
Inače, drkao sam se malopre, kupio bih njihov dres jedino da obrišem bulju njime. Za Real sam navijao još od kad znam za sebe. ♥ Zidan ♥
A o tome se radi? Ima golema virtuelna muda, priznajem. Ne smem lolololo
ФАРСЕЛОНА ЛЕ, АЛЕ-А-ЛЕ-А-ЛЕ, ФАРСЕЛОНА ЛЕ, ФАРСЕЛОНА ЛЕ-А-ЛЕ!
можете и мени ал њима баш оно можете.
кажем ја да је то кретенски али опет остаје чињеница да и без тога побеђују и остварују готово исти успех као и са тим.
Еее, пичко, знао сам да нећеш смети ... Е сад кад сам те понизио, поносан одлазим са теме! Олее
Дај брате, ја се не палим на овакве ствари, али шта је ово против Севиље било? Црвени јок, још рука код другог гола.
Ako na forumu nisi mogao da nađeš neku temu gdje bi mogao da pišeš o svom nezadovoljstvu izazvanom suđenjem na utakmicama gdje igra Barselona, trebao si samo da se izloguješ, da odeš napolje i da radiš nešto sa svojim životom.
Zbog ovako glupe teme zaslužuješ ban na mjesec dana, minimum.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201203/465576/nemoj-da-se-deres-na-.jpg
i najjači
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201104/91847/cetvrto-dva.jpg
Пичке усране, зато ће она Роналдињова Барса бити по мени најбољи тим икада, не због статистике, резултата, трофеја, него због лепоте и муда која је имала та екипа. http://www.youtube.com/watch?v=_c55cW6UGP0&lc=u3V8c-HBQENFzp8x54_8GzrZoW5bg7cPPa2QPrCLyAU&feature=inbox
Па батица се смеје цео меч, добија неоправдано жути картон, шутирају га сви, не пада ниједном, и на крају сам размонтира галактикосе са све Зиданом, Роналдом, Раулом, Бекамом, Фигом... И за то добије аплауз од навијача Реала. То је поента фудбала, ако си најбољи и то показујеш стално на прави начин, и највећи ривал ће ти то признати. Меси и Роналдо могу да дају још хиљаду голова, али никад у њиховом фудбалу нећу уживати као у фудбалу Роналдиња.
Обожаваоче, је с' ти глед'о овог чо'ека у најбољим данима?
http://www.fifa.com/mm//Photo/Ballond%27Or/General/01/56/55/32/1565532_FULL-LND.jpg