Prijava

Pitanje koje mi se vrzma po glavi već neko vreme, a sada evo reših da pitam vukajlijaše, konkretno inspirisan ovom definicijom.

Dakle, šta koji kurac? Šta se desilo sa novim generacijama i zašto su ove nove generacije toliko jebeno nakurčene? Mislim se jebote, kad sam ja imao npr. 10-11 godina, one starije nisam smeo drsko da pogledam, a kamoli da im se nešto kurčim ili ne daj bože pretim ili da ih psujem. Ako dođu stariji na fudbalski teren i oteraju te u kurac, ti se tu ništa ne pitaš, mrziš ih u sebi i igraš kockice pored terena. Nisam ni ja nešto mator ali ne mogu da ne primetim da su nove generacije sve gore i gore i nikako mi nije jasno šta se to dešava. Da li je to zato što su im idoli svakakvi juice-ovi, moskri-ji, cece, mece i tako dalje, da li je to zbog roditelja, ili su to jednostavno posledice bombardovanja koje nas tek sad stižu. Da ne bude da generalizujem, uvek je bilo retarda ali ovo postaje masovno jebote, šta se koji kurac dešava? Došlo je do toga da sam doživeo da mi jebeni klinac od 13 godina psuje majku zato što sam ga poslao po loptu, ej! Pa, ima li neko odgovor?

Roditelji... Koje boli kurac... Keva se kara sa komsijom,cale gleda trecu ligu azarbejdzana,i loce pivo ispred prodavnice.
Klince vaspitava internet i jebeni Fejs. A onog Cukerberga nataknem na kurac sto ga ismisli.

meni samo zao sto nije bilo sisatih klinki koje hoce da opste dok sam ja isao u osnovnu.

Objasnio Radiationworker ... nema šta više da se doda

Dakle, šta koji kurac? Šta se desilo sa novim generacijama i zašto su ove nove generacije toliko jebeno nakurčene?

Mnogo razloga, obicno svaki prisutan u ponekoj lobanji. Ne zna ko mu je ćale, ćale mu N.N. lice, zna ko mu je ćale ali ubija kevu od patina, post-ratni sindromi, ćale trandža, nema love....nema pičke. Kapiram da je ovo poslednje presudno

U sad videh sta je Radiation napisao. Najbolje opisano

Mene bole, ja sam normalan klinac.

Moderno vaspitanje u fazonu nekog mačo-darvinizma, "ako ne budeš zajeban, zajebaće te", gde nema mesta lepom ponašanju, manirima i bontonu, već samo "ja, ja, ja" i "meni, meni, meni", "ti sine zaslužuješ to, grabi rukama i nogama, ne obaziri se na druge". Neka mutogena kombinacija kapitalizma i "u komunizmu smo imali sve, e to su bili dani, ovi lopovi danas sve pokraše mamu im jebem". Dodaj tu internet gde se za neformirane ličnosti lepe samo instant slike i klipovi bez dubine i bilo kog pokušaja razmišljanja. Eto.

meni samo zao sto nije bilo sisatih klinki koje hoce da opste dok sam ja isao u osnovnu.

kod mene je bilo i onih koje su opstile.
Ja mislim da je to zbog toga sto je vecina tih klinaca mladja braca, koja je navikla da tuzakaju starijeg brata kad napravi neko sranje, pa on(u mom slucaju ja) jednostavno ne pravi sranja pred/nad njima, da ne bi navuko neku kaznu ili tako nesto. Takodje i to sto sluasu repere koji se kurce marihuanom i pistoljima, pa bi i oni da postanu mafioze. Imam 16 god i nisam bas siguran kada su klinci poceli da psuju sve koji ih mrko pogledaju, ali mi smo isli po loptu i sklanjali se sa terena, mada nas nikad nisu bili. Jos vise od tih napaljenih klinaca me nerviraju klinci huligani. Moje misljenje o njima je u linkovanoj defki, mrzi me da pisem.

A ja mislim da je problem u tome što se mi normalni držimo po strani. Mogu burek sa glave svima tim huligančićima da jedem, ali ko ih jebe. Takvi sami sebe sjebu.

Igramo basket, viknemo klinca (8-9 dina) da bajsom ode po vodu, kaže Jebite se, imam ja pametnijeg posla

akintose, koje si godiste?

Ja mislim da je problem u trenerkama koje se guraju u čarape. Ako je neko spreman tako odati u javnosti, taj e može biti normalan. Vjerovatno onda vjetar udari u gležnjeve pa to ode na glavu i ko zna šta još. I Pepa prase nek jede govna.

98. Smatram se vrlo psihički razvijenim, što se ne vidi na ovom što sam prikazao na Vukajliji. Ali normalni i vrlo pametni roditelji, jednako normalnom klincu.

Dukka dobro ti je i rek'o, žedan si sam donesi vode. Čuj šta on ima tebe koji kurac da sluša ne hraniš ga ti, jebo te on. Nisu oni nakurčeni nego ste vi umišljeni.

Trankila, Pepa prase čovječe!

Dobro, slažemo se da ne možemo da osuđujemo samu decu, jer ne možeš se roditi kao majmun u šuškavcu i air-maxu. Onda recimo da je najveći problem u roditeljima, ali kako objasniti da odjednom roditelji počinju intezivno da zapostavljaju decu ili da ih pogrešno vaspitavaju? Ovo jeste moj subjektivni osećaj ali verujem da nisam daleko od istine. Zar smo toliko prsli u poslednjih 20 godina da vaspitavamo decu retarde koja ne umeju da razmišljaju svojom glavom?
EDIT: iskočilo 10 postova dok sam napisao ovo, jebemti