Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
1991. je posljednja normalna generacija, sve poslije je budibogsnama
ТАКОЕ!
U nekoj staroegipatskoj grobnici je nadjena tabla na kojoj je otprilike pisalo: "Danasnja deca su se iskvarila, nece da uce i ne slusaju svoje roditelje..."
Ovo danas ne valja, i ja imam cerku 13 god. i sina od 11, ali mislim da je razlog pokretenjivanju dece skola sa onim svojim mekomudnim kampanjama o nasilju.
Odem je u skolu da odnesm neke pare za nesto , i stojim u hodniku i tu skolska policajka, nije losa hehe... Kad ti jedan mali smrdica se zaleti i jednom debelom grune cusku koliko je ziv. Debeli se normalno okrene, i krene da ga nahvata, obori na zemlju i isprdi mu se na facu, (secanja naviru na Miku traktora i Neleta kozicu), a mali bezi i sakriva se iza skolske policajke, koja grdi debelog. SKK? Prozvodimo male Cede Jovanovice i Nenade Canke koji ce se kriti iza telohranitelja?
Inace sto se tice respekta prema starijima, to ti je danas ko u boksu, gleda se samo kilaza. Ako ima 14 godina i 100 kila, tretiraj ga kao coveka od 100 kila, a ne kao klinca od 14 godina. Ja nisam nikog jebevao kad sam bio mladji, a tek danas...:)
Ne diraj me, ne diram te, a za loptu mozes da posaljes mamu...
Nije da se gleda kilaza,vec 'snaga'
u fazonu 'ko je jaci moras da ga slusas ili dobijes batine'
Juce sam svratio do osnovne u koju sam isao,jedan klinac(daj Boze 3. razred) udara samar decku koji nece da ide da mu kupi sok
ŠKK
Ne postoji normalna generacija, postoje normalni pojedinci u njoj.