Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Upoznajte Henk Moody-a iz Kalifornikacije, doktor!
bio bih on radije nego predsjednik SAD-a.
Takodje.
Eo ga, raskida. http://www.youtube.com/watch?v=Gab7rrzOr2I
Hahahaha, dala bulju :)
ahhaha :) Ma samo treba da se slažeš sa tim pičkama :)
Jebe. http://www.youtube.com/watch?v=EjjIeimotDA&playnext=1&list=PLA317996AB2FF2B4A&feature=results_video
Погледао сам две или три епизоде кад су приказивали на некој нашој телевизији. Критика у једној реченици: "Секс и град" за мушкарце.
И није баш. Истина је да се у обе серије све врти само око јебања али у секс и граду се ради само о женама док је овде мешовито.
Лаганини приђеш и следећи дијалог наступа:
- Јел' ти тата Осама бин Ладен?
- Хихихи :смијех узбуђења јер је добила опак комплимент: Јел' зато што сам испала права бомба?
- Ма јок ћеро смрдиш ко талибан. Ал' јес да имаш сису ко крава сименталка. Бенг овер да ти дочарам пар ствари.
E, a je l' može neka antifora za muvanje ili "Kako sjebati ortaka dok muva ribu - Do It Yourself Collectors Edition" ?
Evo za početak:
Na nekoj žurci cimer i ja prilazimo ortaku koji muva neku ribu i upadljivo češući šake ga pitamo:
"Eee, je l' ti ostalo još one kreme protiv šuge, čuli smo da ti je pomogla ?"
Riba istog momenta odlazi sa "zgrož" izrazom lica, a ortak nevera ...
Ај рест мај кејс.
Да објасним објаснио, по обичају..
http://vukajlija.com/reakcije/27229 direktno je najbolje.
Ponekad primijenim ovo. Zna da upali.
E ako je od tebe, još provjereno, to je sad to. Znam šta da vam kažem, ribe, šta čekate!?
Brojevi telefona u PVT, molim.
Ninka, je l' ti devojka isto pala na tu foru? :)
Nije.
ahahahahah
"дал би мого да ти платим пиће, знаш, ја радем у аустрије, па имам паре, хех, после можемо да се прошетамо, купим ти шећерну вуну, грицкаш хех, шетамо се, платим нам такси до батајнице, чисто онако, да докажем димам паре, а после ми даш твој љупки цветић хех"
Uvek imajte spreman odgovor za ovakve i slične situacije :)
Ti: Ćao, primetio sam te pa bi' hteo da se upoznamo..
Ona: Naravno! (upoznavanje)
Ti: Vidim sama si pa mi je bilo lakše da ti pridjem..
Ona: Nisam sama..
Ti: Aha, čekaš nekog?!
Ona: Nisam sama, imam gliste.
Ti: (Mozak ti tiltuje) ne pada ti na pamet nikakav odgovor na ovo, okrećeš se i dugim korakom odlaziš.
Ortaci: Šta bilo?
Ti: (i dalje u šoku) ima dečka, valjda..