Zašto muškarac ne može da uzme samo majčino prezime?

1. Partizanka, baš lepa pesma :)

2. Fala mortisa. ♡♡♡♡

3. Mortisha ti ako nisi muški dupli dobra si žena zaukuću

4. Alo limare, ne mešaj njeguša sa tom tvojom pičkicom turskom

5. Mojom? Hahha, dobro, ne znaš me, pa ne znaš kad se zajebavam.

6. Da si dečak i još uvek mlad
    A ne tužan kao sad
    Mogla bih biti oblak iznad tebe
    Mogla bih ti dati sebe
    Mogla bih biti kiša na usnama tvojim
    Znao bi da postojim
    Na tvojoj kosi, na tvome dlanu,
    Pod stopalom, na tvom kisobranu...

Чија је ово песма? Питам јер мије управо под прсте пало 3-4 акорда, може фина песмица да се направи.

ЕДИТ: Тачније 6, а не 3-4.

7. DAVNO NISAM ZAPLAKALA TAKO
    KAO SINOĆ PORED KUĆE TVOJE
    ČULA SAM PRIČU DA SI OPET SAM
    DA TI LOŠE IDE IZ DANA U DAN
    ČULA SAM PRIČU DA SI OPET SAM
    DA TI LOŠE IDE IZ DANA U DAN

KAKO DA TI POMOGNEM
    KAKO DA TE SMIRIM
    KAKO DA TE UTEŠIM MILI
    KAD KRAJ DRUGOG ŽIVIM
    KAKO DA TE UTEŠIM MILI
    KAD KRAG DRUGOG ŽIVIM

8. Moja bre. Slobodno ukomponuj. Dobićeš i drugu strofu.

Edit: ako pravis narodnjak poslucu ti originalnu neiskaspljenu verziju. Dusu dala za zoricu brunclik ili vesnu zmijanac.

9. Kad sam kao klinac procitao prvi put noc skuplja vijeka nisam mogao nikako da se pomirim sa tim da je vladika vse crne gore to napisao svojom rukom. Ej, vladika. A onda sam odrastao i saznao da je on osim sto je bio takav genije bio nevidjeni zenskaros i u mojoj sobi se iznenada pojavio njegov portret. Svestran covek, moj naklon. Niko kao Rade.

10. Edit: ako pravis narodnjak poslucu ti originalnu neiskaspljenu verziju. Dusu dala za zoricu brunclik ili vesnu zmijanac.

Па и није баш народњак. Ја слушам народњаке, а све моје песме имају типичне рокерске прогресије.

11. Onda mi ostaje samo da cekam audio da poslusam.

12. Записаћу акорде, али ћу је одрадити тек кад будем узео нову звучну картицу. Баш ћу ову песму да искористим за прву матрицу, да видим како ми иде кад склапам нешто своје. Кад буде било нешто одрађено, послаћу ти обавезно.

13. Е Фендере јел знаш смоук он д вота

14. Svestran covek, moj naklon. Niko kao Rade.

A, šta kažeš? Državnik, vladika, filozof, pesnik, hm ljubavnik, ratnik, i pikao bilijar ko lud. I onda neko da ga etiketira da je sisica jer je pisao ljubavne pesme. Hm.

15. Шта уопште значи женскарош, је ли то лик који је током живота био са 25-50 жена у просеку два пута годишње или онај који је јебо своју жену цео живот два пута недељно?

16. I jedno i drugo je tačno zapravo.

17. Zenskaros me prevario

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.