Pogodi odgovor - dobijes pohvalnicu

1. ako nije malta ovo je nekai italija onda..

2. sen džulijan!

jes' izvinjavam se, ova sa camcima jeste.

a nije fer kris, ti me malo bolje poznajes.

grad je valeta!

3. Pu !

Jeste Marsej je !

4. valeta.

ocete jos da pogadjate?

EDIT
    kristina, dalje od teme!

5. veruj, baš zato što te poznajem mislila sam da nećeš staviti mesto 'de si bio.. :D

6. p.s. ne igram se zbog odabrane..
    dev i ja smo u timu, odaberite njemu :D

7. Значи погодио сам? :)

8. u bre devetare jebemu... mora bar neki landmark da ima!

aj ako ocete da okacim jos nesto?

9. idem ja sad na žurku, čim odlučim šta ću dobučem.. do tad.. na temi sam :DD

10. келте, помиње се у пешес Андрићевих дјела :Д

11. Jebali smo Valetu, slabo vrišti ... A saćemo Belgijance, aj zdra'o !

Lepa vam je igrica, a i priroda vam je vrlo prirodna ...

12. Oćemo, mada ja sam bio ubijeđen da je Lisabon ili Marsej.

13. Izgradnja je ličila i na Palermo

14. od strane br. 3 krenem čitati i hoću napišem la valeta i skontam da je neko već odgovorio :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.