Змиа му дала да користи њен налог (тај је била мод) и Стићко решио да се мало шегачи. Каизен помислио да су хакери провалили у налог и оборио сајт. Резултат је био Змиин размод.
Па јес' то била фора, ал није фер према Змији да она буде размодована... Или бар би била фора да је после вратио на посао кад је СтефКо умодован. Мада можда није 'тела...
Јесте.
Мудоња је био Костић. лоло
Jes mudonja :)
A što? Na koliko?
Немам појма. Знам да је испробавао нешто и ваљда је успео да га банује, мада нисам сигуран. Али и ако је успео, бан је одмах скинут. :Д
Змиа му дала да користи њен налог (тај је била мод) и Стићко решио да се мало шегачи. Каизен помислио да су хакери провалили у налог и оборио сајт. Резултат је био Змиин размод.
Baš je mudonja, sjebo nevinu osobu koja mu je verovala...
Povlačim reč. Nisam znao za taj detalj...
То нисам знао ни ја. Мислио сам да је са његовог налога.
Најјаче од свега је што га је Казан умодовао после...
Pa koliko god da čitam kako je bio drkoš, verovatno je imao i neke kvalitete?
Мсм, фак лоџик.
http://vukajlija.com/forum/teme/19675-internet-memi?strana=211#post_2175345
Ma to je bio neki eksperiment valjda, takav je i bio plan, da se provale mane sajta za slučaj akeraškog napada, posle se sve preuveličalo.
Ништа чудно, тако је и Сос умодован. Како оно бјеше кажу: пријатеље држи близу, непријатеље још ближе. Тако некако...
Па јес' то била фора, ал није фер према Змији да она буде размодована... Или бар би била фора да је после вратио на посао кад је СтефКо умодован. Мада можда није 'тела...
Хеј! Па што ја онда нисам мод? лололо
Поштар Горњи беше? лоло
Па не виђам те нешто да хакујеш сајт дечко...
Ал сам непријатељ, то ми не можеш оспорити!
Оће и мене газда думодује ако направим неки пичвајз ил ћу да попијем трајни и тужбу?
Pre će biti ovo drugo :)))
Abraxus je prvi po broju objavljenih definicija, u toku jednog dana. 106. Prvi dan kada se registrovao.