Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Nije bila odabrana ta Keltova, nema štikle.

Pa štikla se može sklonit kolko ja znam.

2. Može, ali ne vidim razlog da bi se sklanjala. :)

3. Тетрис је дупли такође.

4. Ima ona jedna autorka sa prosekom oko 2000, ima jednu defku.
    One pijane klinke, što ostavljaju statuse po fejsu kako nikad više neće da piju, a popije dve đus vodke, ono s00nt3e me pr0b00deel0, a y glawi l00dil0, taj fazon neki ide defka. :D

5. Ne mogu se setiti nika autorke koja ima 5/5 odabranih.

6. Ja sam prvi samo kad treba da se jede, a ovako me niđe nema...

7. Sad vidim koje sve mi nepotrebštine znamo. lololo

8. Veverice http://vukajlija.com/recnik/autori/135139

CKM... na nekoj strani sam video da je neko stavio da je kaizen, pa zato stavih ovu :D

9. Ta defka je bila na groblju dok sam bio ktitor.

10. Crvena konjska,
    pa znm da je nepotrebna i suvišna informacija, ali tema na forumu je u čemu smo prvi... a ja se ne mogu baš pohvaliti definicijama... Msm, ima jedna, dve i to čini mi se da su prva i druga, mogle bi dobro proći, al nisu dovoljno viđene...
    Imam i par postera, kao i neke zanimljive reakcije, al dzaba sve to kad nije viđeno dovoljno... (da se zaključiti iz skora - samo 70ak likova oceni).

11. Najduža defka a koja je odabrana?

12. To je ta Jamajčanine. :)
    Sad sam krenuo nešto da proverim i vidim da je Vlasuljar90 prvi autor koji je imao značku na 6 defki, a sad nema 6 defki nego 4 i nema značku ni palac jer su mu poskidane štikle. :D

13. Kada mu je Džimi sve odabrao.

14. Wejvrajder, nesporazum je u pitanju, ne odnosi se moj post na tvoj post. :)

Elem, konstatovao sam nepotrebštine koje znamo o sajtu, o defkama, autorima, kurcimapalcima, a sve to zbog toga što sutra imam ispit za koji nisam spreman...

15. Aaaa, tri dana ima da je čitam :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.