Ko je prvi u nečemu na Vukajliji?

1. Bili, kad pomenu Džimija...
    Džela je prvi autor koji se registrovao samo da bi Džimiju rekao da ne sere i da prestane da jede govna. :D

2. Aaaa Crvena, ma nema problema, ionako je bilo bez neke informacione vrednosti... hehe
    A što se ispita tiče, ma položićeš bre... Čim si ti ovde veoma često među odabranima, verujem da poseduješ veliku pamet(zbog čega sam počeo da sumnjam u sebe i gubim samopoštovanje), pa ćeš se nekako provući... Al u svakom slučaju javi šta uradi, ja sam svaki dan ovde, na istom mestu. A to ide u prilog i ovome što ću da navedem u narednom pasusu:

Mene pribeležite kao najvećeg luzera ovog sajta - neko ko se najviše trudi, provodi po 4-7h dnevno na Vuki, ubi se razmišljajući šta sledeće da napiše, napravi...a sve to bez ikakvog rezultata - svega jedan odabran poster !! Totalno demotivišuće!!

3. Jedna kvazi navijačka (de)motivaciona:
    Ne posustajte...defke pišite...(a bogami i čitajte)...jebeš postere...

4. nemoj tako, Dože, volim ja i postere i reakcije, ima nešto i u njima :)

da ne bude spem, JA SAM PRVI PO BROJU DEFINICIJA NA GROBLJU!!!!!!

5. @Rider
    Kako bi rekli Ameri "You are trying too hard". Nekad jednostavno nema inspiracije i napiše se nešto na silu i to nije to. Pustiš malo i ono "nadođe" :))

6. Upravu si Zero, ima i nečega u tome što kažeš...
    Reservoir, moraću da se složim sa Panijem... Ovaj sajt zanimljivim čini sve na njemu, a ne samo defke... Sveto trojstvo Vuke: posteri, defke i reakcije.

7. Mene jednostavno mrzi da pisem a i ovde ima masa ljudi koji to rade mnooogo bolje! I sta sad? Ne treba da citam definicij ili provodim vreme na sajtu? Zabole me sta drugi kazu... meni lepo.

8. Slažem se Gaidin, uživaću u ovom sajtu i bez mog učešća na njemu jer je savršenstvo... ali zar ne misliš da je mnogo bolje da i sam budeš deo tog SAVRŠENSTVA ?? Volim kad se ljudima sviđa nešto što i ja stvorim...

9. To nije tačno. Ne može biti sveto trojstvo kada definicije čine suštinu sajta i jedine su bile tu od početka, ali tada je Vukajlija zaista bila rečnik slenga.
    "Kvalitet" postera ne bih da komentarišem, a i na reakcijama možda ako izuzmem linkovane, nisam bio bar nekoliko meseci.
    Da se vratim na temu.
    Ko je bio prvi na Vuki?
    Definicije.

10. E, ima nas modovi pozatvaraju zbog spema.
    U tom smislu, mislim da je TheWave Rider prvi koji je sajt nazvao savršenstvom sa uključenim capslockom.

11. Što više defki pročitaš, pogotovo onih kvalitetnih, imaćeš i više inspiracije i bolje ćeš da pišeš. Moj savet, kreni da čitaš sve odabrane lagano, a posle pređi na čitanje ovih visokorangiranih autora, videćeš i sam kako dolaze ideje i kako raste kvalitet. :)

12. Crni paninaro pa koliko imaš sa'ranjenih defki?

13. Mislim da se preterano opterecujes ovim.

14. To nije tačno. Ne može biti sveto trojstvo kada definicije čine suštinu sajta i jedine su bile tu od početka, ali tada je Vukajlija zaista bila rečnik slenga.
    "Kvalitet" postera ne bih da komentarišem, a i na reakcijama možda ako izuzmem linkovane, nisam bio bar nekoliko meseci.
    Da se vratim na temu.
    Ko je bio prvi na Vuki?
    Definicije.

u pravu si. nisam ni rekao da definicije nisu najvažnije, samo da nešto ima i u reakcijama i posterima. cijeli svijet ide naprijed, pa i Vukajlija. :)

15. upsss.... Izvinjavam se - neće se ponoviti...(msm na capslock)
    Dobro, imaju definicije primat, slažem se, slažem se i da ima strašnoooo glupih postera i reakcija od kako se pojavio novi naraštaj na ovom sajtu. Ali ne možeš da osporiš da ima, zaistva vrednih i dobrih dela. I ja svakako uživam u svemu...

16. Što više defki pročitaš, pogotovo onih kvalitetnih, imaćeš i više inspiracije i bolje ćeš da pišeš. Moj savet, kreni da čitaš sve odabrane lagano, a posle pređi na čitanje ovih visokorangiranih autora, videćeš i sam kako dolaze ideje i kako raste kvalitet. :)

Ovo što kaže kolega pravnik.

Elem, ja sam probao jednom, nije išlo, pa nisam išo na sajt jedno šest meseci, pa probo drugi put pa opet nije išlo, tad sam pročitao sve odabrane za jedno nedelju dana.
    I mene je taj preparat spasio a sada me je i oženio. :)

17. "Čitav svijet menja se..."

18. Da li svi moderatori imaju istoriju banovanja?

19. E CKM, slabije čitam poslednja 2-3 meseca i odmah sam primetio da mnogo manje i mnogo lošije pišem.

Da ne bude spem:
    KO IMA NAJVIŠE ODABRANIH DEFKI? :D

20. E CKM, slabije čitam poslednja 2-3 meseca i odmah sam primetio da mnogo manje i mnogo lošije pišem.

Ima u tome istine, plus su i pauze loše za pisanje.

Ko je prvi gei (politička korektnos') vukajlije?