Znaci da sumiramo. Ljubav, sex, intrige, zla zaova, gay sestric, student koji nije zapalio zito, tajkun, Pera lozac, miss Lisicijeg potoka, medjed sa Dinare, wanabe umetnik i naravno Dzej... Eto ti Vukajlije! I dalje je gotivna...
jao, Gonzo mi je srodna duša ... ja taman otkucala identičan post da odgovorim Enemiju.
pffff, kaki personaliti, ti si Fernando i tačka.
da ne bude spem, koji je mod najlepši? :D
SMarko je najlepši mod samo dok ne umoduje Kazan mene, posle ću ja da budem najlepši, a on najljepši. he he
Koja je prva vukajlijašica po broju pojebanih vukajlijaša? lololo
Fernando por ke lololo
Свега има, свега.
Znaci da sumiramo. Ljubav, sex, intrige, zla zaova, gay sestric, student koji nije zapalio zito, tajkun, Pera lozac, miss Lisicijeg potoka, medjed sa Dinare, wanabe umetnik i naravno Dzej... Eto ti Vukajlije! I dalje je gotivna...
Ја ћу да будем зла заова... То пристаје мом персоналитију.
jao, Gonzo mi je srodna duša ... ja taman otkucala identičan post da odgovorim Enemiju.
pffff, kaki personaliti, ti si Fernando i tačka.
da ne bude spem, koji je mod najlepši? :D
I brakovi i veze i jebačina bez veze i šta oćeš.
Pih kakvo je to pitanje, odgovor se zna SMarko lololo
A koji bi bio Nano? Djetic!
http://1.bp.blogspot.com/-pDyIp-vLjwI/UATNtkUooHI/AAAAAAAAA8U/p_vSMIzFK7k/s1600/FERNANDO+COLUNGA+1.jpg
Фернандо апрувс
Ne znam ja, mišljenja su oprečna pa čekam zvaničan izveštaj. Oću crno na belo da vidim titulu mistera + sliku pored bojlera.
SMarko je najlepši mod samo dok ne umoduje Kazan mene, posle ću ja da budem najlepši, a on najljepši. he he
Koja je prva vukajlijašica po broju pojebanih vukajlijaša? lololo
Koji autor ima najviše pratilaca? Đoni?
Dopija je prva po ljepoti i da, znam da neću jebati :P
Чак и ово имам
Na to sam i računala. :DD
Laže ka' pas! Nema sliku pored, n'o NA bojler!
http://vukajlija.com/forum/teme/46902-ko-je-prvi-u-necemu-na-vukajliji?strana=20#post_2278485
E moj smare ... Ajde leba vam, neka provjeri neko Dučeta ... Nema na čemu :D
1436 Definicije na groblju * :)
Duče jebe! lol
Pa onda paninaro nije prvi ... Cestitam, imamo pobednika